“方便就脚”

Shake Shack - Pacific Place
香港排名第130 (共183家快餐小吃)

地铁站一出商场,行一阵就到,方便就脚。店员都系外国人,感觉好似去左外国旅游咁。包的牛肉 有肉汁正。奶昔有点太甜。

感谢 LiuA141

果日同朋友行完街想揾间餐厅坐低食,黎左呢间,啲汉堡包系好好食,但果日假日又多人,又得好少位,我地等左成半个钟先有位坐

感谢 Ivanlam124

气氛很好,员工热情友好。 一切都还好,但汉堡肉饼很薄。自从我疯狂爱上汉堡以来,我都会添加额外的肉饼进去,然后我看到这里的肉饼很薄,在味道上,我无法尝出是牛肉,因为味道太淡了。

感谢 huai0416
2019年8月12日点评 通过移动设备发表

Shake shack既burger 好好食
我觉得最好食一定系shack stack
呢个burger系超级邪恶呀,
口应好丰富
入面有流心芝士大菇,
大菇炸到好香脆,仲好juicy,
轻轻一咬就有好多芝士(小心热呀)
芝士味都几香
牛肉几多肉汁,入口都嫩唔会干争争 ,
配搭住半溶既芝士
仲有清新蕃茄同生菜
食到最尾觉得有啲腻,
但真系好好食
Smokeshake burger ,系烟肉加牛肉既汉堡,入面加左辣椒粒,
对我黎讲就有啲辣
可以叫埋芝士薯条食
正正常常,够晒热

Shake Shack
地址:金钟金钟道88号太古广场一期1楼105A号舖

感谢 nanapuishan
2019年8月12日点评 通过移动设备发表

有名的汉堡包品牌,尽管一试。

试过就觉得名过于实。汉堡新鲜即做,但却不够热。油脂过多,感觉好油。口感减低。

反而,奶昔却有惊喜,可以一试

感谢 basic09

查看过Shake Shack - Pacific Place的旅行者还看了

中国香港
中国香港

去过Shake Shack - Pacific Place吗? 请分享你的经验!