“优质西餐厅”

Amber's Table
预订桌位
提供送餐服务
2021年4月5日点评 通过移动设备发表

位于红磡黄埔花园中,乘搭港铁于黄埔站落车,步行数分钟即到。餐厅光线充足,座位宽敞,环境清洁。店员服务态度非常好,殷勤招待,又会为客人介绍当日优惠美食。今次点了美味猪扒,鹅肝饭,红菜头忌廉汤和美国生蠔。食物新鲜可口,烹调适中,非常吸引。如果到黄埔进餐,值得一试。

感谢 ic7_2000

2020年8月13日点评

朋友生日家姐推荐左间餐厅比我可能我期望太高最后换黎既系有少少失望疫情既关系❗️唔小心包左场环境气氛服务都几好既
香煎带子鹅肝配红菜头沙律
鹅肝有少少酥,我唔系好中意红菜头沙律都几特别❗️岩晒中意食沙律既你
冻虾六只
鲜甜味都仲系到,可以简冻虾做前菜,觉得几好唔系好多间做到,水准就系酒店既水准
南瓜忌廉汤
南瓜味好浓❣️如果佢既忌廉味淡番啲甘就好好多依家忌廉有少少抢左风头
咸猪手窝夫配日本蛋及枫糖浆
猪手同普通街市/餐厅一样都系猪手唔会话好有惊喜,我上网睇人讲猪手应该点蛋黎食但我冇甘做到,你地可以试下
自家制幼面配鲜龙虾及巴马芝士牛油汁
点解简佢呢!因为我比个龙虾蒙蔽左双眼个面质系好食既,但个酱就真系好腻,食唔到落去
自家制朱古力布朗尼配香草雪糕
依个紧值系五星级既水准依个真系好好食岩晒我依啲小朋友口味‼️

感谢 feimuihk
2020年5月7日点评 通过移动设备发表

要推荐下呢间西餐厅。

好食,有heart之作。食材新鲜,估你唔到咁有一手
青口本身好有质素,精华喺晒D汤到。
厨师特别煮理嘅pasta, 好有惊喜,秒杀。
绿茶烟三文鱼burger&绿茶薯条,好特别?系呀,所以我都order左,好食程度系下次都会再食。
最后系梨tart,唔食甜品嘅朋友都赞口不绝。何况系嗜甜嘅人呢⋯

感谢 lui_823
2020年1月16日点评 通过移动设备发表

完全忽视我和家人的感受!竟然用自己奇怪的方法去意图说服我们,当我们的感受如无物,只顾着令我们收口不再批评,一副要取胜的态度!最后更赶我们离开,表明不欢迎及不想做我们生意的行为,整个事件及详情请看图片!!

感谢 dllmd2020
2019年10月28日点评

食物和价钱正常。但服务真系令人加分。订了中午1330, 到了位置已安排妥当。由于人数比较多,还有小婴儿到餐,完全没有催你快d食完嘅感觉。由于中途朋友有事要离开,我们叫服务员帮忙移走一张台,佢地都好快安排和办妥,令到我们有更多空间去去放置婴儿手推车。服务员态度友善又做野爽手,真系令人加分。

感谢 Phchung

查看过Amber's Table的旅行者还看了

去过Amber's Table吗? 请分享你的经验!