“佐佐敦有豪气”

Marco’s Oyster Bar & Grill
香港排名第3,061 (共15,970家美食)
2021年12月2日点评 通过移动设备发表

Marco Oyster Bar & grill
佐佐敦有豪气

食蚝食到佐敦,佐敦有蚝食都系啱啱先知,坐低呢度当然要豪喇,今日系咁意都叫返两只啦,

美国石蚝, 清淡好味 ,唔算大只但都可以合入口都有口感。

法国St vvast每样两只,呢只蚝较咸,都如味呢!

牛肝菌忌廉汤

味道清甜清香忌廉幼滑,好味!好味!

法国龙虾汤

龙虾汤系我钟意嘅,味道!真系有番咁上下 满意呀!

美国牛柳

呢个牛柳七成熟,上到嚟啱啱好,都仲系咁靓,因为唔系铁板烧,所以熟啲就稳阵啲 ,味道质量都非常满意。

纯正义大利卡邦尼意粉

呢个卡邦尼意粉有啲意外,因为全程表演式,煮嘅时候都喺面前,一路谂住一路表现分享心得,真系有超极嘅享受感觉。

香橙酒煮班戟 加雪糕两位

好正

个直情完全系好似大骚咁样呀! 哗啲火势猛烈少啲心血都顶唔顺 ,真系食得好开心睇得好灿烂,呢个餐。今日真系好小喇,再加埋啲手势,师傅话系八十年代,阵时先至成行成市嘅,而家好少啲师傅做喇。

白酒一杯 清新喉咙 真系可以提一提神,享受食品嘅!

一杯fruit punch如常水准。

用餐日期:2021年11月
感谢 Z6136WLalexl

2020年1月11日点评

跑去西九龙广场有分店,铺内可坐二十多人,墙身是蓝色白色,有希腊风情。午餐有卡邦尼意粉、意大利饭等,整体食物服务水平不俗。

感谢 skywalker294
2019年7月13日点评 通过移动设备发表

经常有折扣优惠,所以偶尔会过来食牛扒及生蠔。
套餐有汤有沙律,有coupon仲每人送两只蠔, 仲咗个鹅肝配牛柳,全部野都好食。
仲有live music, 埋单每人都系二百几。

感谢 Yvonne1616
2022年11月27日点评 通过移动设备发表

用餐日期:2022年11月
2022年8月17日点评 通过移动设备发表

用餐日期:2022年8月

查看过Marco’s Oyster Bar & Grill的旅行者还看了

去过Marco’s Oyster Bar & Grill吗? 请分享你的经验!