“服务 食物”

Matsuzaka Japanese Restaurant
2020年11月29日点评

炸虾好正,三文鱼炒饭仲正 拉面最正 小店一个 平凡价钱 全香港最好吃😋 服务十分之好。应该系一家四口👨‍👩‍👧‍👦开的

感谢 OMGomgO
2019年5月5日点评 通过移动设备发表

今日带个仔去剪发, 剪完发之后我就喺附近食晚餐。 因为我个仔钟意食拉面,所以我哋拣咗间日本式嘅餐厅。 我们坐低嘅时候呢就唔多人, 当等嘢食嘅时候就开始坐满。
我叫咗个豚肉泡菜煲定食, 我太太叫咗个鲭鱼乌冬及我个仔叫了猪扒拉面。
豚肉泡菜煲定食68元, 有啲辣食到我都要流眼水, 味道唔错。
鲭鱼乌冬望落都ok, 55元。食落口感唔错。 乌冬就不过不失。
我个仔食晒猪扒拉面68元。 猪扒炸得好金黄, 应该好有味。
我太太埋单一百九十一蚊到。 总括来说呢度位唔多 但系就多嘢选择, 价钱大众化。 下次得闲可以再嚟。

感谢 honyiyi

查看过Matsuzaka Japanese Restaurant的旅行者还看了

去过Matsuzaka Japanese Restaurant吗? 请分享你的经验!