“远道而来”
Lai Heung Yuen的点评

Lai Heung Yuen
香港排名第6,997 (共15,646家美食)
2020年11月30日点评 通过移动设备发表

今日朋友带我去食午餐,我地仲买外卖回家,咁就有埋晚餐食,唔驶煮啦

酸辣肥牛米线(小辣,面质爽D) $42
酸酸辣辣爽口米线,肥牛肉质嫩滑,好好味

冻柠檬可乐(少冰少甜) $13 - 半价
饮品半价价钱就饮到

深海吉列鱼柳配沙律 $50
劲大块吉列鱼柳,大过块面,鱼柳肉质香滑,外层劲香脆;仲配埋个沙律,沙律好正好多水果

热朱古力 $11- 半价
饮品半价价钱就饮到

咸鱼鸡粒炒饭(多底少油) $55
劲好食,又劲香,配料真系好多,好够火喉,粒粒饭分明

虾仁炒蛋饭 $55
大大只爽脆虾仁,炒蛋仲好滑,粒粒饭分明

地道霸王鸡(例牌)$58
鸡肉嫩滑,又够香,好味道

丽香园冰室 (兴华广场)
柴湾环翠道11号兴华广场一期1楼115-116号舖

感谢 foodieysf
2019年6月7日点评

丽香园是在数码港内的茶餐厅, 开业不久, 餐厅环境唔错, 服务员有礼, 早餐都是基本款式, 但价格比市区茶餐厅贵, 叫了沙爹牛肉通粉, 炒蛋及热奶茶, 味道合格, 会再来惠顾.

感谢 HKcarcar
2021年8月5日点评 通过移动设备发表

用餐日期:2021年8月

查看过Lai Heung Yuen的旅行者还看了

中国香港

去过Lai Heung Yuen吗? 请分享你的经验!