香港
发布
收件箱
搜索

“多元新潮甜品铺,可可榴梿味道好”
Show Sweet的点评

Show Sweet
香港排名第9,492 (共13,964家美食)

店铺:糖·公馆 (荃湾)
地址:荃湾荃兴径2至4号昌泰大厦地下7A舖

糖水铺就成日都去食,一间又有酒饮又有意粉食,仲有唔同嘅小食比你拣嘅甜品铺就真系第一次去,荃湾荃兴径2-4号有一间糖.公馆嘅店铺唔单止有得食甜品,仲有好多品同种类嘅野食,成班friends一齐去食宵夜倾偈就岩哂,店铺内仲设有免费充电服务,而menu亦都系Ipad电子版,成间糖水铺可谓走到时代嘅尖端,非常少有

2月14的约会CocoLover ($58)
一杯以oreo、可可粉同可可酱、牛奶同忌廉整成嘅CocoLover绝对系我嘅至爱,本身已经好钟意Oreo同可可,沟埋一齐整成一杯冻饮真系岩哂我,仲要系咁大热嘅天时,行完街坐低饮返杯简直透心凉

D24榴梿窝夫 ($85)
作为一个榴梿爱好者,见到有D24榴梿嘅甜品,唔食嘅话真系对唔住自己,两层香脆窝夫夹住忌廉同份量超多嘅D24榴梿蓉,面头再加上一球榴梿雪糕,我想讲食嘅时候满足感真系超大,呢个份量嘅榴梿蓉绝对超值,每啖都将榴梿雪糕、D24榴梿蓉同窝夫一同放入口,到依家果种滋味都仍然徘徊系我脑海入面,钟意食榴梿嘅人一定要叫

感谢 hinsonfoodhk

去过Show Sweet吗? 请分享你的经验!