“特色酱汁配住家风味饺子”
Home. Dumpling的点评

Home. Dumpling
香港排名第6,248 (共15,684家美食)
2021年1月10日点评

谂住食lunch,到呢间饺子店做紧一个优惠午餐set,所以就order咗。午餐set系韭菜猪肉饺配麻酱冷面。

咁原来去到舖头自取嘅时候发现佢有好多唔同嘅酱汁,总共系8款。咁我就拣咗蒜蓉陈醋汁,另外呢佢都会提供普通嘅酱汁,例如豆瓣酱俾你自己拎,吸引。韭菜饺大只多馅,足料,唔会太咸。虽然冇煎香同用汤浸住,但饺子并无硬晒,点返酱汁食就啱啱好。蒜蓉陈醋汁比一般醋汁更香,会想一点再点。麻酱冷面会配上粟米丶芽菜同冬菇,整体来说,唔会太过单调,又感觉健康啲!平时lunch hr系中环叫呢个外卖都几抵。

感谢 jmmamama
2019年10月17日点评

第一次試這家餃子店,估丕到有驚喜。叫了鮑魚豬肉餃,大大隻,皮好薄,六隻已大半飽肚,另外芝麻冷面也不錯,份量也不少。

用餐日期:2019年10月

• 优惠度
    • 服务

查看过Home. Dumpling的旅行者还看了

中国香港

去过Home. Dumpling吗? 请分享你的经验!