“🌸特别的Panger班堡🌸”
Hero's Friday的点评

Hero's Friday
提供送餐服务
香港排名第10,943 (共15,644家美食)
周围地区: 深水埗区
周围地区: 深水埗区
2020年12月18日点评 通过移动设备发表

餐厅主打全港首创的Panger班堡,顾名思义就系松厚的Pancake+丰富的Burger馅料,一齐同大家试下夹埋有咩火花啦‍♀️

猪柳蛋Panger班堡
松厚的Pancake软绵得来又有少少弹性,夹埋芝士猪柳蛋汉堡,甜咸甜咸咁,味道都几新奇有趣

跟餐的薯条非常推荐,系有粗度有咬口的薯条,咬落外脆内软仲有少少花生的香味,真系一条接一条停唔到口

Hero’s Burger
另一个Signature Hero’s Burger 主打有成11cm高,材料有烟肉、两层5安士牛肉、蛋、芝士等超级丰富 一啖咬落去牛肉多汁夹埋流心芝士简直系一绝不过睇落去就冇11cm咁高,性价比就唔算高

感谢 liebe_king

查看过Hero's Friday的旅行者还看了

中国香港

去过Hero's Friday吗? 请分享你的经验!