“拉面叉烧铁板三文治餐”
HAND3AG的点评

HAND3AG
香港排名第358 (共16,253家美食)
周围地区: 尖沙咀
周围地区: 尖沙咀
2020年11月28日点评 通过移动设备发表

拉面叉烧铁板三文治餐 $95
今次选择咗拉面叉烧铁板三文治餐,以橄榄油烘烤嘅铁板三文治相对轻盈健康。加入日式梅头叉烧、味付荀丝、溏心蛋、味噌拉面等,成功浓缩日式拉面精华于三文治之中。混合芝士同味噌蛋黄酱,味道毫不干身,层次丰富。

感谢 snowliving

2020年11月29日点评 通过移动设备发表

讲起铁板烧三文治 除左Isaac Toast 又有一个好正即选择要介绍比大家😍 系系K11 Musea 主打玩味配搭 以意想不到既食材作为三文治饀料 但系价钱仲好大众化既Hand3ag🥪 店舖装修明亮 座位都几多 入面仲有卡位👍🏻
Lunch set 三文治单点都系$49起 加$39 upgrade套餐仲有薯条/餐汤/沙律+餐饮😱 好抵食🤩 单点小食$28起 呢到食物选择好多 今次试左好多食物 抵食又好食 等我逐个项目介绍比大家啦☺️
三文治🥪
1. 虾兵蟹将铁板三文治 材料有酥炸软壳蟹 小龙虾沙律 紫椰菜 醃红萝卜丝配他他酱🤤 听到都知好食 我地一致觉得最钟意食 三文治用铁板烘 口感香脆 软壳蟹配上醃过既红萝卜丝 酸酸地好夹 一d都唔腻👍🏻
2. 拉面叉烧铁板三文治 材料有日式叉烧片 味噌拉面 味付溏心蛋 味付荀丝 牛油粟米粒 熔岩芝士同味噌蛋黄酱😍 完全系惊喜之作 无谂过日式拉面可以crossover三文治 感觉就好似之前好出名既营多三文治 原来真系可以毫无违和感 好夹🤤 调味到位 拉面口感都控制得好好👍🏻
3. 慢条撕理食肉兽铁板三文治 材料有手撕牛仔排 㶶边流心蛋 蕃茄 生菜 芝士同芥末籽蛋黄酱🤓 又系爆哂馅超级足料 一口咬落去食到手撕牛同蕃茄 每一款三文治既酱汁既配搭加上蔬菜都好巧妙咁令三文治带清新感 好出色👅
4. 欧陆监狱铁板三文治 材料有玫瑰芝士烩通心粉 普罗旺斯炖肉丸 脆薯饼 㶶边流心蛋 生菜 芝士😍 果然好有欧陆风情 一啖食到mac and cheese同肉丸 好丰富😆
小食
1. 三日三夜自家手切薯条 用上矜贵既Agria薯仔 先慢煮 再低温轻炸定型 再高温炸至金黄色 要用上3日3夜用心制作 外脆内软既手切薯条 你可以抵挡到?🤩 加$7就可以试到自家调制酱汁 我试咗黑松露蛋黄酱 真系好完美 香浓黑松露味配搭香脆粗薯条 好幸福😍
2. 自家制蟹肉忌廉薯饼配他他酱 一份有3件 都几大件多馅 馅料棉密creamy又食到一丝丝蟹柳好正👍🏻
3. 酥脆牛油果配芒果莎莎酱 同蟹肉忌廉薯饼好似 不过馅料系好多好多既牛油果🥑 不得不赞佢哋既芒果莎莎酱 酸酸甜甜 中和左牛油果既腻 好好食🤤
饮品🍹
1. 白桃姜茶 本身套餐已经包括左 可选咖啡 汽水同多款茶 呢个白桃姜茶好香 唔算太姜都几岩冬天饮👍🏻
2. Rose Latte 套餐加$10可以升级特色咖啡同Rainbow Smoothie 🤩 非 常 推 介 大家加呢杯特饮😍 Latte可以拣有咖啡/无咖啡 Rose Latte 底加左玫瑰糖浆 好香玫瑰花味 唔会好甜 重点真系好靓🌹
3. Earl Grey Latte 同样系加$10 面头有1粒小Macaroon好可爱😆 伯爵茶同咖啡配合得天衣无缝 口感幼滑👅
4. 橙沙冰 套餐加$10 成份有香橙 苹果同胡萝卜🥕 好清新🤩
5. 餐汤 北海道野菜薏米浓汤 真系好有去北海道 冰天雪地饮热汤既感觉 好足料 好多野菜粒同薏米 好健康🌟

感谢 foodiecouple_ms
2020年11月13日点评

无论是提神的早餐、还是饱肚的午或晚餐,都非常适合在附近工作的打工仔呢!

欧陆监狱铁板三文治 ($54)
Juicy🍅茄酱肉丸+🌹rose mac n cheese, 味道浓郁cheesy🧀

虾兵蟹将铁板三文治 ($62)
香脆炸软壳蟹🦀+超鲜甜🦞小龙虾沙律, 配丰富口感的紫椰菜丝🥰

3日3夜自家手切薯条配松露蛋黄酱 ($42)
连薯皮脆炸包住满满薯蓉🍟 蘸松露蛋黄酱停唔到口🍄

酥脆牛油果配芒果莎莎酱 ($28)
完熟绵滑牛油果蓉🥑就咁吉列已经超正, 加甜甜辣辣既mango salsa🥭配搭得宜🤤

玫瑰鲜奶咖啡 ($42)
🌹花香syrup,☕️espresso同鲜奶🥛既比例岩岩好!

红沙冰 ($42)
🍓🍎🍋既果昔再加入红甜椒, 浓厚得黎味道酸甜好特别❤️

感谢 Foodblog C
2020年11月5日点评 通过移动设备发表

与好友行K11 购物艺术馆刚巧经过HAND3AG吐司速食店,位置好方便近地铁站入口,装潢简洁光猛以白色为主色,空间大座位满多。

欧陆监狱铁板三文治 HKD54
卖相已经好吸引馅料极之丰富又结实,主要有玫瑰芝士烩通心粉、普罗旺斯炖肉丸、脆香薯饼、爽脆水晶生菜、㶶边流心蛋及三种芝士浓混合而成的熔岩芝士等。虽然有那么多料,但是吃起来味道酸酸甜甜好开胃,一点也不觉得太Heavy。

感谢 Daydream62373840899
2020年10月30日点评 通过移动设备发表

尖沙咀K11呢间嘅三文治店HAND3AG 真系次次碌 ig 都一定见过!见到啲爆馅三文治真系超想试!今日终于同朋友去咗yeahhh

店内装修走简约风,全间都系白色好型格!

佢地有得单点或者加 $39转 set 加主食+小食+野饮

小食薯条/薏米浓汤同 凯撒沙律&饮品

我就好鬼贪心叫左两个set 但黎到一秒后悔...

慢条斯理食肉兽铁板三文治:入面有手撕嘅牛仔排,浓边流心蛋同蕃茄生菜,车打芝士,芥末籽蛋黄酱,手撕肉肉质软淋juicy 同埋蛋汁好好味~~~

虾兵蟹将铁板三文治:入面有酥脆软壳蟹,小龙虾沙律,椰菜同醋渍红萝卜丝,他他酱,有卜卜脆软壳蟹加上Creamy口感嘅小龙虾沙律,再配以清爽嘅蔬菜,口感超丰富!

跟餐嘅人气小食三日三夜自家手切薯条,劲粗!!好重薯仔味,仲可以+ $7蚊配自家酱汁(我拣左黑蒜滋味酱,但感觉都系黑松露最衬)

另外我仲加左钱要其他小食:
芝士香辣烤甜粟:粟米上铺满左熔岩芝士,再淋上惹味非常嘅香辣蕃茄酱,令到清甜嘅粟米带点似墨西哥般嘅辣,亦带有啲似pizza嘅味,系款非常过瘾嘅小食。

仲有呢杯伯爵茶鲜奶咖啡都好igable!

用上Nutty嘅咖啡豆,除左咖啡味外,伯爵茶嘅茶香味亦都非常突出,再加上杯上嘅忌廉,令咖啡入口更加幼滑。

感谢 hkfoodkillerr
此点评为 Tripadvisor 会员所写的主观评论,并不代表 Tripadvisor LLC 的观点。 Tripadvisor 对点评进行检查。原文语言为中文,源自www.tripadvisor.co.uk 查看原文

查看过HAND3AG的旅行者还看了

去过HAND3AG吗? 请分享你的经验!