“重量级爆馅嘅铁板三文治”
HAND3AG的点评

HAND3AG
提供送餐服务
香港排名第302 (共15,687家美食)
周围地区: 尖沙咀
周围地区: 尖沙咀
2020年12月26日点评 通过移动设备发表

呢间重量级爆馅嘅铁板三文治系ig曝光率都几高,除左外型吸引够晒IGable每款三文治配搭丰富一啖食落去劲满足,啲口味都几特别选择困难症之下真系想款款都试晒佢每款三文治都可以加$39 ​ upgrade套餐(薯条/餐汤/沙律+饮品)​

◾️欧陆铁板三文治套餐 • $93 ​
呢款三文治馅料有玫瑰芝士通心粉、普罗旺斯炖肉丸、脆薯饼、水晶生菜、㶶边流心蛋、熔岩芝士。​就咁睇都已经觉有好吸引!比较特别嘅系加左通心少,整体系有芝士味同蕃茄味,肉丸大大粒超级满足​

◾️三日三夜自家手切薯条 ​ ​
连皮嘅厚切薯条外脆内软,加埋黑松露酱(+$7) 更加香浓​

◾️大只水手铁板三文治套餐 • $91 ​
呢款馅料有buttermilk脆炸鸡块、菠菜苗、醃青瓜、紫椰菜丝、流心蛋、自家制黑蒜滋味酱及烧烤酱,酱汁同炸鸡块比较惹味,椰菜丝有青爽口感,醃青瓜酸酸地好开胃,呢款三文治食左唔会腻!​

◾️虾兵蟹将铁板三文治 • $62​
有软壳蟹、小龙虾沙律、紫椰菜丝、醋渍红萝卜丝配他他酱,最钟意呢款三文治!软壳蟹有酥脆嘅口感,紫椰菜丝清爽层次丰富!​

◾️自家制蟹肉忌廉饼配他他酱 • $32​
忌廉饼系自家制的,入面十分creamy,而且细细旧易入口!!​

◾️橙沙冰 套餐+ $10​
香橙、苹果、胡萝卜,系一款清新健康嘅饮品,而且都几浓!!​

感谢 sinsinyym

2020年12月20日点评 通过移动设备发表

今日嚟咗K11,见到呢间餐厅嘅三文治好有特色,望落去好吸引,所以入咗去食lunch ☺️

大力水手铁板三文治 (Set: $91)
- 鸡块好厚身,非常有份量,而且肉质鲜嫩多汁,一啲都唔干身,配料都十分多样化,有流心蛋、醃青瓜,成个三文治嘅风味都升华咗,一啖咬落去好满足,食到舔舔脷

虾兵蟹将三文治 (Set: $101)
- 一食落去就好有惊喜,入口就尝到软壳蟹同虾嘅鲜甜美味,他他酱几香甜,充分带出海鲜嘅鲜味,食到好滋味

3日3夜自家手切薯条 (中)
- 手切薯条系较粗身大条,外面炸到好香脆可口,入面软软绵绵,口感层次好丰富,一条接一条,食唔停口
- 配黑蒜滋味酱 (+$7):黑蒜超级突出,蒜香浓烈,但唔会太重口味,辣辣哋又带点甜味,配埋厚身嘅薯条食一流
- 配蕃茄酱:蕃茄酱酸酸甜甜,甜酸程度调校到啱啱好,夹埋一齐食好好味

玫瑰鲜奶咖啡 (冷) (+$10)
- 咖啡好出色,香浓甘香,而且玫瑰香味非常突出,香甜可口,甜味中和咗咖啡嘅微甘,配搭一流

伯爵茶鲜奶(冷) (+$10)
- 伯爵茶鲜奶好好饮,入口顺滑,牛奶嘅甜味同伯爵茶嘅茶香完美咁融合埋一齐,咖啡以外另一个top choice

餐厅内部环境设计几有格调,灯光明亮,而且整体食物质素好高,用餐经验好开心

感谢 Bonnie N
2020年12月19日点评 通过移动设备发表

【K11写意下午茶】
今日嚟到尖沙咀K11行街,顺便食Tea再返屋企。
呢间餐厅设计得几靓,空间阔落,好适合同情侣或闺蜜黎打卡。

虾兵蟹将铁板三文治+中薯条+饮品 $101
呢个三文治入边有软壳蟹、小龙虾沙律、椰菜丝、萝卜丝同埋他他酱,配料丰盛,食落好开胃。
薯条加$7仲可以转自家酱

慢条斯理食肉兽铁板三文治$101
呢个三文治配有牛仔扒,流心蛋、番茄片、生菜仲有巨量芝士。食落到舔舔脷。

伯爵茶鲜奶咖啡(跟餐+$10)
玫瑰鲜奶(跟餐+$10)

大大杯特饮只系需要加$10就可以转到,茶底香醇,咖啡浓郁。玫瑰鲜奶好有特色,好饮得黎打卡都一流。

感谢 cherry_cc186
2020年12月5日点评 通过移动设备发表

今日黎到一间装修简约,好型格嘅餐厅我地叫左四个lunch set
每个set都有三文治+薯条或沙律或汤+野饮
都可以自己配搭其他,追加小食
1️⃣三文治
呢度啲三文治全部都用料丰富,你睇张相就知
我最钟意虾兵蟹将铁板三文治
里面有原只嘅酥脆软壳蟹同埋小龙虾,我最钟意系佢个蔬菜配搭,紫椰菜丝同埋醋渍红萝卜丝令到个三文治带啲酸味,食落好开胃,又唔会乾,俾十个like

欧陆监狱铁板三文治
呢个最特别!里面有通心粉、肉丸、流心蛋同埋蔬菜,中间仲有啲薯饼,识落好有层次

大只水手铁板三文治
呢个卖相就最靓,居然中间有糖心蛋,仲流心添,炸鸡块外面香脆里面软嫩,唔会太肥,食落味道都唔错

慢条斯理食肉兽铁板三文治
牛仔排好惹味,配搭芝士、蕃茄同埋生菜,就好似食紧汉堡包咁呀,good

2️⃣小食
三日三夜自家手切薯条
好大条嘅薯条,好香脆,我哋拣咗黑松露蛋黄酱,好味道

单点:芝士烤普罗旺斯炖肉丸
卖相好靓!芝士多到可以拉丝,蕃茄蓉配搭肉丸好啱,肉丸肉味浓郁

单点:自家制蟹肉忌廉饼配他他酱
超级好食!下次都会叫!里面有清楚见到好多蟹肉,忌廉饼外脆内软,味道非常唔错

单点:酥脆牛油果配芒果莎莎酱
芒果莎莎酱有啲辣,酸酸甜甜辣辣嘅味道同牛油果脆饼好夹

3️⃣饮品
玫瑰鲜奶
颜色好靓,粉粉红红,有玫瑰嘅花香,奶味香浓

伯爵茶鲜奶
伯爵茶味香浓,推荐!

热情果提子果汁
果汁味道芬香,酸酸甜甜,非常唔错㖞

蜜桃果汁
有好清香嘅蜜桃味,唔会太甜

我哋四个同事虽然分开咗坐,但系隔住条走廊都可以倾偈,呢一餐真系食得好满足,满载而归

感谢 heygoeat123
2020年11月28日点评 通过移动设备发表

拉面叉烧铁板三文治餐 $95
今次选择咗拉面叉烧铁板三文治餐,以橄榄油烘烤嘅铁板三文治相对轻盈健康。加入日式梅头叉烧、味付荀丝、溏心蛋、味噌拉面等,成功浓缩日式拉面精华于三文治之中。混合芝士同味噌蛋黄酱,味道毫不干身,层次丰富。

感谢 snowliving

查看过HAND3AG的旅行者还看了

中国香港

去过HAND3AG吗? 请分享你的经验!