“深水埗抵食西餐”

Supreme Steak & Grill
提供送餐服务
香港排名第4,278 (共16,127家美食)
2021年3月28日点评 通过移动设备发表

约左朋友系深水埗食午餐,见到午餐menu都几多选择,价钱都只系几十蚊左右又免加一,一于黎食下先。

和牛汉堡伴薯条

用左A4和牛汉堡,汉堡肉入面都几juicy,上面既芝士岩岩好加热到溶溶地,配埋新鲜既蕃茄同牛油生菜都唔错。仲有一大杯薯条,成个餐都几饱。

牛肉粒拌饭

牛肉粒煎得岩岩好,咬落好软稔,温泉蛋一切开即流心,配埋其他配料包括青瓜,粟米,萝卜黎食好健康。个饭系用珍珠米,预先用左麻油等等黎调味,好有心思。

跟餐仲有杯饮品,我地分别就要左杯美式咖啡同汽水。

Supreme Steak & Grill
深水埗福荣街161号永邦楼地舖

3  感谢 delish_hk

2020年9月16日点评 通过移动设备发表

餐厅:Supreme Steak & Grill (深水埗)
地址;深水埗福荣街161号永邦楼地舖

周末嘅中午去咗深水埗一间以简约风布置嘅扒房🥩,除咗食扒之外,仲有唔同嘅中日西式早午餐可以选择,例如沙律🥗、意粉🍝、丼饭、甜品🍮等

大啡菇酿和牛汉堡伴薯条🍔 $70
汉堡有A4和牛🐂、大蘑菇🍄、牛油生菜🥬、番茄🍅、芝士🧀同黑松露蛋黄酱,超大个劲足料😍,一咬落去,肉汁同大啡菇嘅汁就不停流出嚟,非常juicy,加上番茄同生菜仲令到汉堡够fresh,如果面包可以烘㶶少少就完美🥯

M7和牛荞麦汤面 $90
和牛系用上澳大利亚嘅M7和牛🇦🇺,入口即溶,7成熟仲令到牛肉更为嫩口😋,如果有多几旧会开心好多😆;荞麦面系日本制嘅,加上香葱同海带鲣鱼汤,荞麦面爽口得黎仲好入味,值得一试👍🏼

除咗免加一之外,仲有汽水或Americano送☕️,不过想饮其他野就要加$10-$15喇

感谢 hinsonfoodhk
此点评为 Tripadvisor 会员所写的主观评论,并不代表 Tripadvisor LLC 的观点。 Tripadvisor 对点评进行检查。原文语言为中文,源自www.tripadvisor.co.uk 查看原文
2023年7月29日点评 通过移动设备发表

用餐日期:2023年7月
2023年4月1日点评 通过移动设备发表

用餐日期:2023年4月
2023年3月22日点评 通过移动设备发表

用餐日期:2023年3月

查看过Supreme Steak & Grill的旅行者还看了

去过Supreme Steak & Grill吗? 请分享你的经验!