“任食大闸蟹放题😆💕”
WaitWaitHea的点评

WaitWaitHea
香港排名第3,435 (共15,689家美食)
周围地区: 九龙城区
周围地区: 九龙城区
2020年12月7日点评 通过移动设备发表

有个frd好钟意食大闸蟹~
由上年话陪佢食到今年
所以见到有得任食大闸蟹即刻些牙俾佢
再一早卜定位去食餐劲既
Detail:
大闸蟹呢期真系好hit!!!
好似个个都share咁~
我就梗系唔执输
依间小店主打台式料理
连台式烧肉都有埋
估唔到黎试竟然系为佐食大闸蟹
小店唔算话好大~
周围都用霓虹灯写满招牌金句
一坐底已经闻到满满醋味
▫️ 大闸蟹任饮任食放题 $388
:/5分
一共跟両数有三个价钱可以简,由$388-$608‍♀️我地就简佐要3至4両个package店员一黎就会先按人头帮你每人order2只~枱面已经有手套交剪✂️ 同醋,凖备撕杀其实唔系好识met蟹系咁偷睇隔离枱仲系咁问问题几经辛苦打开后都几多膏好鬼邪恶蟹乸就比较creamy入口会比较多汁蟹公就偏干身但澎湃实在啲我就比较钟意食后者咬落感觉好似满足啲~
除佐仲有蟹粉小食同台式饮品可以嗌!连黑糖珍奶同奶盖系列都有但味道颇为一般~小食完全唔系好食得有蟹味而花枝丸同盐酥鸡我觉得质素偏好可以encore的‍♀️
总结,虽然话限时88分钟但都比我地尽量食埋先走而且服务态度都好同上菜速度都几快~会主动问你使唔使加蟹同埋我地每人都食佐5只以上都几划算~既size又唔会话好细只无膏!!!只只都有膏比你慢慢啜而且仲可以跟个人喜好自行order蟹公/乸小食饮品都正常既~落单都好快手仲热辣辣送到你手‍♀️食完之后由唔识met变到好熟手想食就衬当造期未完快啲去食

感谢 vvvfoodies

2021年10月2日点评 通过移动设备发表

用餐日期:2021年9月

查看过WaitWaitHea的旅行者还看了

中国香港

去过WaitWaitHea吗? 请分享你的经验!