“《TGIF - THANK GOD IS FRIDAY 🍹》”
Loft 7的点评

Loft 7
香港排名第9,039 (共15,676家美食)
2021年1月11日点评

依加好多公司 Work From Home 都完左。
好多人都陆陆续续返番公司Office做野,一星期返足五日,真系心都累。为咗安慰下自己已经一星期返足五日工,于是我决定同朋友去呢间餐厅到Wine&Dine一下。

本来都谂住去得Wine&Dine餐厅都好难兼顾晒酒同野食,但哩间餐厅真系比足惊喜,食物质素完全同付出成正比!

当日我地就叫左Burger ,哩个Burger 真系高汁,份汉堡扒竟然可以咁多肉汁,系多到可以浸湿个包。

小编本身食野都偏向口味重,而哩个Burger,调味好符合我嘅口味。喂!Burger 就应该系咁架嘛!仲有个羊架,骚得来唔会入唔到口,最紧要系入口唔会干!钟意食羊嘅朋友可以留意下!

感谢 3poorguys

查看过Loft 7的旅行者还看了

中国香港

去过Loft 7吗? 请分享你的经验!