“唔推荐🥸”
Mille Mele Tokyo的点评

Mille Mele Tokyo
提供送餐服务
香港排名第9,187 (共15,693家美食)
周围地区: 尖沙咀
周围地区: 尖沙咀
2020年12月15日点评 通过移动设备发表

止一止瘾
世界一苹果批($36)觉得无日本果时咬后惊为天人既口感苹果批唔热唔暖唔酥脆...质素略逊.唯独内馅还好
Mille Mele
尖沙咀弥敦道118号Mira Mall地下G65号铺

感谢 foodienethk
2020年11月4日点评 通过移动设备发表

行行吓街见到有间红卜卜嘅舖头睇吓咩料,系苹果批呀吹奏自己系世界第一,入去试吓系咪真系咁劲先。

见入面人少少又有位坐,梗系要即刻食啦。个酥皮够脆又有层次,最紧要唔会干争争,外面薄薄咁sugar glazed左 甜甜地。佢d苹果切得偏大粒,食到苹果嘅原味,仲有少少咬口,唔似d西洋野煮到d苹果好淋又有肉桂偏多酱, 所以比较清新。d豆乳忌廉食落以为系淡口d嘅cream cheese, 微微地咸几得别,但食到后段偏多custard 嘅时候就冇左种惊喜,但都好味嘅。

口痕想食甜野嘅话,食到系开心嘅,细细旧冇咁罪疚嘛,不过$36蚊旧就真系贵左d囉。

感谢 christinaevil
2021年9月22日点评

用餐日期:2020年12月

查看过Mille Mele Tokyo的旅行者还看了

中国香港

去过Mille Mele Tokyo吗? 请分享你的经验!