“旺角国产凌凌漆,餐厅酒吧咪错失”

Bos Vinci Restaurant & Bar
香港排名第3,754 (共15,676家美食)
2020年12月4日点评 通过移动设备发表

餐厅:Bos Vinci Restaurant & Bar (旺角)
地址:旺角广华街48号广发商业中心地下1号舖

唔知大家有冇睇过国产凌凌漆呢?旺角广华街最近开咗一间黄店酒吧餐厅,餐厅格局唔系好大,但系就好有feel,有睇过国产凌凌漆嘅人一定会有所共鸣—— 「you are very romantic」

一路等嘢食阵,就叫咗杯苹果汁嚟饮($32),可惜咁啱咖啡机坏咗,无得饮我最钟意嘅latte☕️

法式田螺薯蓉焗油炸鬼 $78
平时法式田螺配薯蓉就食得多,加埋油炸鬼都系第一次试,田螺放咗喺薯蓉上面,油炸鬼垫底,一啖放入口,层次丰富,无平时只系得田螺同埋薯蓉咁单调,仲要几夹几好食

蟹膏巴马臣芝士焗意大利饭 $168
呢个蟹膏意大利饭真系要强烈推荐,一嚟到已经有好浓烈嘅蟹膏香,连隔离枱闻到都话好香好想食,食每一啖都充满蟹膏,仲有阵阵嘅芝士香,唯一扣咗少少分嘅系食到有少少蟹软壳,不过都证明到真系用咗蟹去整呢个饭

蒜香大虾天使面 $148
天使面爽口唔油腻,除咗有鲜虾之外,仲有野菇同菜苗等配菜,所以无论喺颜色同埋味道上都唔会好dry,慢慢发现我钟意天使面嘅质感多过意粉

感谢 hinsonfoodhk

2021年8月19日点评 通过移动设备发表

用餐日期:2021年8月
2021年8月15日点评 通过移动设备发表

用餐日期:2021年7月

查看过Bos Vinci Restaurant & Bar的旅行者还看了

中国香港

去过Bos Vinci Restaurant & Bar吗? 请分享你的经验!