“🎉A-1 Bakery 联乘 LINE FRIENDS🍩🍩”
英王面包店的点评

英王面包店
提供送餐服务
香港排名第49 (共271家面包糕点)
周围地区: 观塘区
周围地区: 观塘区
2021年4月7日点评 通过移动设备发表

A-1 Bakery 联乘 LINE FRIENDS ,推出咗BT21系列冬甩 BT21 MEETS  A-1 Bakery 《DoOonut狂想曲》

蓝色冬甩河 系浓浓白朱古力
宝贝甜心 香甜士多啤梨
星星的愿 清新柠檬味

三款冬甩都外脆内软,上面是脆皮,下面是香甜冬甩,每款味道都各有特色

️️有部分分店仲会贴上BT21卡通装饰和大型展板,钟意LINE FRIENDS 的粉丝记得到A-1 Bakery打卡呀

1  感谢 tomandcharlie_diary

2020年7月4日点评

生日继续食生日蛋糕,今次朋友买咗A-1嘅蛋糕,系士多啤梨味。睇落个样系好靓嘅,不过都系唔好俾个外表呃咗。 望落去系靓嘅,切落去啲cream有啲散。不过啲cream食落去个味道系冇咁甜,系清甜嘅,所以食晒都唔会觉得好济like个蛋糕系松软嘅清蛋糕,但系有啲甜同埋偏空气感多really。芒果食落好香甜,但系士多啤梨味唔好睇佢咁样,好似好红好靓咁,但系一食落口系酸到飞起,真系俾佢个样呃咗。 虽然个士多啤梨酸到飞起,但系个蛋糕整体来讲都算合格嘅,只系可能个水果唔啱季节

感谢 kkyy0401
2020年2月19日点评

面包价钱虽然比较其他连锁店贵,但实在好味道!所以,很受欢迎的呀!今次买了明太子包及芝麻味麻糬(细细个)

感谢 PiggyC9
2019年12月28日点评 通过移动设备发表

知道左A1 Bakery同Godiva独家联乘出左特浓黑巧克力芭菲好耐,今日经过终于的起心肝去买黎食。
芭菲一个索价$40,真系好贵,所以一路唔舍得买黎食。结果真系好食,朱古力芭菲有好多层次,每层都唔同架,有可可粉,朱古力脆片,朱古力忌廉,朱古力海绵蛋糕等等,每一啖食落口都有多重口感,层次好丰富,朱古力味好浓郁,朱古力迷一定钟意。同Godiva联乘出品果然有水准,不过定价太贵,如果平少少就好啦。
另外仲买左卫星包。

感谢 chichi330
2019年11月24日点评

冬日将至,A1 都有新玩意。今日收工经过见到有得卖姆明吉士面包。姆明个身形唔算大,但如果买白色嘅话佢又真系几似姆明本人,哈哈。但系价钱贵咗少少,要22蚊鸡。不过我都买咗两个支持一下本地经济。

感谢 issacheung

查看过英王面包店的旅行者还看了

中国香港

去过英王面包店吗? 请分享你的经验!