“杂菌燕麦必胜批😋”

必胜客(北京道店)
香港排名第4,292 (共15,693家美食)
菜系: 意餐
周围地区: 尖沙咀
周围地区: 尖沙咀
2020年12月19日点评 通过移动设备发表

虽然有限聚令 圣诞节留喺屋企订Pizza庆祝一样开心
食Pizza都唔一定系heavy嫁
Pizza Hut全新呈献轻盈健康新品 -「杂菌燕麦必胜批」
面层放满浓香菇菌 批边以燕麦制成
咬落去带有粒粒燕麦 口感清新又丰富
都几好味 系食light D健康D嘅选择
而家全线Pizza Hut都有供应喇!

另外所有必胜批都可以免费转为全新燕麦批边 (四色芝味爆爆批除外)
惠顾指定套餐必胜批仲可以免费
改选为全新杂菌燕麦必胜批添
大家都快啲去试下依个健康之选☺️

感谢 cwycassie

2019年12月26日点评 通过移动设备发表

今晚系party room开圣诞派对,叫左pizza hut开餐。我地叫左个6人大批套餐:超级至尊(芝脆大批),超级夏威夷(大批),香蒜肉丝意粉,千层肉酱阔面,辣味鸡翼,蒜蓉包,蘑菇忌廉鸡汤,再叫多个海鲜LAVA热 (大批)。
Pizza hut好适合大班人食,所有野食保持佢一向既水准。新批海鲜LAVA唔系厚批,但个批边有好多芝士。可惜佢早左成三个字送到,等得人齐,都冻晒,准时送货服务要改善。
同场加映麦当劳麦炸鸡6件桶。

感谢 chichi330
2019年8月29日点评

一家人在家,要叫外卖,
首选一定是pizza hut,每次一定系食鸡翼及海鲜pizza
其实只要系千岛海鲜酱的pizza hut就会好好食,
Pizza hut的好处是,其他pizza都可以转千岛海鲜酱,
只要你问就可以

感谢 tseccccc
2019年8月23日点评 通过移动设备发表

三人至Hot套餐
我们三人点了锦绣至尊(需另加18元)薄批,配料非常足,此批主打肉食。
唯一不足之处是烤得稍欠香脆,有待加强~

感谢 852wanderlust
2019年7月5日点评 通过移动设备发表

吃pizza?全香港最有名的,可算是pizza hut了。虽然这里的pizza不是最正宗的意大利pizza,但加上菠萝等材料,有不同款式的pizza皮,的确很合香港人口味。我最喜欢吃厚批或芝心批,批边很香很好吃。

感谢 CeliaS44

查看过必胜客(北京道店)的旅行者还看了

中国香港

去过必胜客(北京道店)吗? 请分享你的经验!