“超级好味脆热狗,黄店确系有一手”
Hungry Monster的点评

Hungry Monster
香港排名第8,839 (共15,687家美食)
周围地区: 尖沙咀
周围地区: 尖沙咀
2021年1月5日点评 通过移动设备发表

店铺:Hungry Monster (尖沙咀)
地址:尖沙咀加拿分道8-12号嘉芬大厦地下A1号舖

嚟到尖沙咀嘉芬大厦,见到有一只好可爱嘅恐龙仔,本身以为喺角落生物啲friend,点知原来喺热狗黄店Hungry Monster嘅logo

呢到嘅热狗选用嘅面包都喺外脆内软,热狗用嘅肠仲有匈牙利肠、纽伦堡肠、辣肠、芝士肠等,非常多唔同嘅选择,够晒特色。买热狗仲可以加$19升级套餐享受埋一杯饮品同一份小食,都几抵食

铁板烧热狗 $29
呢个热狗可以拣芝士肠或者辣肠,我拣咗脆皮嘅芝士肠,超香脆嘅面包加埋热辣辣嘅芝士肠,配上茄汁同芥辣,认真食唔停口,系出面真系未食过咁香脆好味嘅热狗,暂时排喺我嘅热狗名单No.1

韩风狂热热狗 $36
估唔到佢地仲大搞fusion热狗,呢个韩式热狗用咗匈牙利辣肉肠,配上芝士、泡菜、沙律酱等,食落辣辣地又几惹味,加埋爽口泡菜真系够哂特色

怪脆岩熔薯条 $28
好大份、满满嘅芝士薯条,同热狗简直系绝配

感谢 hinsonfoodhk

查看过Hungry Monster的旅行者还看了

中国香港

去过Hungry Monster吗? 请分享你的经验!