“行山午餐士但食”

Taitongese Cuisine
香港排名第13,513 (共15,679家美食)
周围地区: 元朗
周围地区: 元朗
2021年1月9日点评 通过移动设备发表

今日相约朋人去大棠行山,行山前食过午餐先,因唔熟路,眼见落车站附近有两间餐厅,而其中呢间地方比够大(有室外同室内),午餐有中式或西式可选,所以便决定食呢间。由于行山前唔想食太饱,我叫咗餐肉肠仔米粉+冻柠茶。大大碗米粉软硬适中,餐肉同肠仔都煎得香口,再加大大杯冻柠茶,简单一个午餐。同行朋友叫咗个鸡扒肠仔饭(挂住食忘记影相)佢就话麻麻地好食, 但鸡扒肉嫩滑。
今餐每人消费约$50,同出面平时食开啲茶餐厅价钱差唔多冇乜选择底下,普普通通惟有选呢间, 不过下次行山都系在元朗食好啲

感谢 KKMan123

查看过Taitongese Cuisine的旅行者还看了

中国香港

去过Taitongese Cuisine吗? 请分享你的经验!