“中东特色任你选,无得输烤鸡肉卷”
Habib's的点评

Habib's
香港排名第10,724 (共15,693家美食)
周围地区: 观塘区
周围地区: 观塘区
2021年1月14日点评 通过移动设备发表

餐厅:哈比斯烧肉串和咖哩 (观塘)
地址:观塘巧明街94-96号鸿图中心地下5F4号舖

依家六点后禁堂食,如果夜晚有嘢喺出面做嘅话都习惯咗六点前食晚餐,而今日就去咗鸿图中心地下嘅爱琴坊food court揾嘢食

其实自问我都几钟意食中东菜,可能亦都关自己之前去得多中东国家事,今次就拣咗呢间哈比斯烧肉串和咖哩,原因系我好耐冇食Kebab,其实我之前已经试过佢哋天后嘅分店,啲嘢食确实有质素

佢哋每日都会有一款特价嘅Kebab或者沙律,而今日嘅特价嘢食系杂菜Kebab或杂菜沙律,晚餐嚟讲我就真系唔够食,所以就拣咗个有肉嘅Kebab

烤鸡肉卷 (Kebab Gyroz — roasted chicken) $68
呢个烤鸡肉Kebab有八吋长,店员斩开咗两旧方便我食用,另外仲要咗少辣;一睇就知呢个Kebab好好食啦,鸡肉嫩口,仲有唔少杂菜同洋葱,用上秘制烤肉汁惹味得嚟仲有少少辣,而沙律酱亦都丰富咗成个Kebab嘅味道层次,真心唔够喉想食多个

感谢 hinsonfoodhk

查看过Habib's的旅行者还看了

中国香港

去过Habib's吗? 请分享你的经验!