“食完幸运🍔 开心又幸福💖”
Lucky Smash的点评

Lucky Smash
香港排名第14 (共241家快餐小吃)
周围地区: 荃湾
周围地区: 荃湾
2021年3月9日点评 通过移动设备发表

Annie喜爱既Burger Joys副线
Lucky Smash!! 终于开左
重留意 只限外卖咋‍♀️
仲要开喺荃湾 咁近可以成日食啦
同店名一样 食完行运一条龙㊗️
! L U C K Y !
双层芝士牛肉汉堡餐 HKD$98
由包皮到、芝士、牛肉都系即叫即煎汉堡扒超厚身,肉味好浓郁突出 问过店员,原来佢地特别选用新西兰安格斯手打牛肉 贪佢富有重香牛肉味️ 隔住包装纸已经闻到超级劲香牛肉味 手打既汉堡扒又松又软,咬开好多肉汁,正 芝士放喺牛肉上面煎香溶化,包皮煎过外脆内软,成个包好有水准 拍得住Burger Joys 双层好澎湃,食到好饱好满足❤ 跟餐跟薯条同罐装汽水
牛肉汉堡 HKD$48
单层同双层一样美味 细食既女士们食佢啱啱好☺ 同样juicy香浓!
*** 买任何汉堡,加$10就可以买到一个热狗啦,抵呀
Lucky Smash (荃湾)
荃湾享和街43-59号都城大楼地舖

感谢 foodie_anniechan

2021年3月9日点评 通过移动设备发表

LUCKY SMASH 主打汉堡, 而且只提供有外卖!餐牌清晰简洁,有3个套餐,全部即叫即整!套餐已包括有一包薯条及一罐汽水!

芝士牛肉汉堡餐 $78
牛肉汉堡餐 $68

汉堡扒厚身,质地松软,肉味浓郁,而且有爆汁嘅感觉!
芝士呈半溶状态!
煎过嘅面包皮,外层微脆,内里软淋!
再加上千岛汁,整个汉堡好滋味!

薯条系幼身薯条,份量十足!

汽水

感谢 MoYungYauYee
2021年3月7日点评 通过移动设备发表

Burger Joys 副线. 即点即制高质
芝士牛肉汉堡套餐 ($78)套餐有齐久唔久放肆一下系要既店内无坐位.咁岩果日落雨..外卖坐公园食系有少少狼狈不过即点即制真系有加分!拎上手热辣辣..热溶芝士加埋自家制酱汁,好!吸!引!beef patty juicy 厚身好饱好满足幼身薯条被沾湿既关系..变得唔香脆~不过呢个口感我都钟意食
个包咬得太无美感希望无损大家食欲
@luckysmashburger
荃湾享和街43-59号都城大楼地铺

感谢 foodienethk
2021年3月5日点评 通过移动设备发表

好耐无食burger 突然想食得邪恶啲所以就揾左间系食burger☺️ 不过呢间只有外卖 如果有位可以坐下食会更好 因为而家疫情关系 所以唯有拎到屋企 但翻到屋企啲汉堡已经淋晒

二号餐
芝士牛肉汉堡 $78
虽然汉堡淋晒 但牛肉仍然多汁 相信当场食应该十分美味 汉堡包皮系非常松软 啲酱料都非常足料 充满住千岛酱既味道 唸起都流口水!

鲜炸薯条
不过薯条方面 我觉得有啲普通 偏干身

汽水
而汽水方面,系自己拎餐后拎☺️

双层芝士牛肉汉堡 $78
个人觉得芝士牛肉汉堡好味啲 不过双层会多啲口感睇下各自既喜好~ 牛肉味都相对比较重啲!

感谢 tszkwan_kwan
2021年3月3日点评 通过移动设备发表

最喜爱就是这个店舖的名字,行运,行运一条龙,行运汉堡,主打的就是汉堡,薯条和热狗,最重要性价比十足,价钱合理,大众化,十分相宜, 反正我就是这样被他吸引住了。

感谢 yatpingl

查看过Lucky Smash的旅行者还看了

中国香港

去过Lucky Smash吗? 请分享你的经验!