“回归基本汉堡🍔🍟人气Burger Joys副线”
Lucky Smash的点评

Lucky Smash
香港排名第16 (共292家快餐小吃)
周围地区: 荃湾
周围地区: 荃湾
2021年3月14日点评 通过移动设备发表

新年期间吃了一个好好味的汉堡外卖,到现在都念念不忘😋 之后看到介绍先知原来野burger joys 副线!师承美国知名汉堡名店,果然名不虚传。
店内选择贵精不贵多,就如招牌所写: 汉堡🍔、薯条🍟、热狗🌭️

边等边看着店员制作过程,香喷喷十分吸引😋
回归基本汉堡🍔人气 Burger Joys 副线
基本上餐牌是由「牛肉汉堡」演变出来,只有三款汉堡和一款热狗,选择困难症又得到了解决🥰
双层芝士牛肉汉堡是用安格斯手打牛肉制成,牛味浓但不油腻,肉汁丰富。加上汉堡本身已有开胃的特调酱汁,和爽脆的生菜丝和鲜茄一起入口,充满清新肉汁之余,芝士亦完美地融化于汉堡中,芝味十足🤤

连皮即炸的薯条很好吃,幼身的薯条令入口更香脆,份量亦很多

点汉堡可加$10加配的 行运热狗🌭️,原来是港版热狗!以煎香过的嘉顿面包做包皮,热狗肠是厨师肠,内有生菜丝和酱汁,食落有些熟悉的香港口味,又不失美式热狗的颓废感。适合大食的香港人,一个汉堡不够饱可加配一个热狗,又或想进食时保持仪态的女士,份量刚好可一口吃到所有材料,不怕吃得乱七八糟 ☺️

感谢 eeew61
此点评为 Tripadvisor 会员所写的主观评论,并不代表 Tripadvisor LLC 的观点。 Tripadvisor 对点评进行检查。原文语言为中文,源自www.tripadvisor.com 查看原文

2021年3月10日点评 通过移动设备发表

几年前食过Burger Joys觉得好正😋当知道Lucky Smash系佢副线 价钱又比较亲民😆梗系要去试下
双层芝士牛肉汉堡餐🍔🍟$98
钟意食芝士既小编梗系贪心d叫左double cheese🤤呢度D burger即叫即整保证热辣辣👍🏼汉堡扒用新鲜手打安格斯牛肉🥰劲juicy一d都唔觉得干😍加埋秘制酱汁酸酸甜甜劲开胃🤣
另外跟餐仲包左鲜炸薯条同汽水🥤薯条仲连埋少少皮同埋食得出唔系用万年油炸👍🏼

感谢 foodieluveat

仲要开喺荃湾 咁近可以成日食啦🤩
同店名一样 食完行运一条龙🐉㊗️
🌟🌟🌟 ! L U C K Y ! 🌟🌟🌟
🍔 双层芝士牛肉汉堡餐 HKD$98
由包皮到、芝士、牛肉都系即叫即煎👍汉堡扒超厚身,肉味好浓郁突出😋 问过店员,原来佢地特别选用新西兰安格斯手打牛肉🐂 贪佢富有重香牛肉味🉐️ 隔住包装纸已经闻到超级劲香牛肉味🤩 手打既汉堡扒又松又软,咬开好多肉汁,正😋😋 芝士放喺牛肉上面煎香溶化,包皮煎过外脆内软,成个包好有水准💯 拍得住Burger Joys👍 双层好澎湃,食到好饱好满足❤ 跟餐跟薯条🍟同罐装汽水🥤
🍔 牛肉汉堡 HKD$48
单层同双层一样美味🤤😋 细食既女士们食佢啱啱好😚☺ 同样juicy香浓!
*** 买任何汉堡,加$10就可以买到一个热狗🌭啦,抵呀👍
📍 Lucky Smash (荃湾)
荃湾享和街43-59号都城大楼地舖

感谢 foodie_anniechan
2021年3月9日点评 通过移动设备发表

LUCKY SMASH 主打汉堡, 而且只提供有外卖!餐牌清晰简洁,有3个套餐,全部即叫即整!套餐已包括有一包薯条及一罐汽水!

芝士牛肉汉堡餐 $78
牛肉汉堡餐 $68

汉堡扒厚身,质地松软,肉味浓郁,而且有爆汁嘅感觉!
芝士呈半溶状态!
煎过嘅面包皮,外层微脆,内里软淋!
再加上千岛汁,整个汉堡好滋味!

薯条系幼身薯条,份量十足!

汽水

感谢 MoYungYauYee
2021年3月7日点评 通过移动设备发表

🥰Burger Joys 副线. 即点即制高质🍔
🍔芝士牛肉汉堡套餐 ($78)套餐有齐🍔🍟🥤久唔久放肆一下系要既😜店内无坐位.咁岩果日落雨..外卖坐公园食系有少少狼狈🤣不过即点即制真系有加分!拎上手热辣辣..热溶芝士加埋自家制酱汁,好!吸!引!🥰beef patty juicy 厚身🙌🏼好饱好满足🤰🏼幼身薯条被沾湿既关系..变得唔香脆~不过呢个口感我都钟意食🤣😌😆
个包咬得太无美感🤣希望无损大家食欲🤡
📍 @luckysmashburger
荃湾享和街43-59号都城大楼地铺

感谢 foodienethk

查看过Lucky Smash的旅行者还看了

去过Lucky Smash吗? 请分享你的经验!