“特别奶昔”
Donut Café的点评

Donut Café
香港排名第10,732 (共15,890家美食)
2021年4月11日点评 通过移动设备发表

今日带小朋友嚟呢个亲子餐厅放下电, 因疫情限制关系所以要提前预约, 当日book咗下午时段, 玩足2小时边食边玩, 有如置身在室内游乐场
餐厅内游乐部份多元化, 设有幼儿区和3岁以上小朋友玩嘅飞船、绳网、滑梯、迷你超级市场、积木区和图书区等
收费方面设最低消费: 大人$150/位、小童$100/位
Ah Meow's 儿童餐 呢个餐好丰富, 又够饱肚, 有小朋友喜欢食嘅意粉、肠仔、炸鸡块、牛油粟米、啫喱同鲜果, 每样材料都新鲜, 小朋友食唔停
抹茶冬甩奶昔 呢杯卖相吸引, 冬甩上层铺满朱古力酱和花生碎, 唔算太甜, 可接受, 抹茶奶昔有好浓嘅绿茶味, 岩哂绿茶控既人

感谢 KKMan123

查看过Donut Café的旅行者还看了

中国香港

去过Donut Café吗? 请分享你的经验!