“买返一杯鲜果汁,饮得睇得又影得”

Juicy Fresh Juice Bar
香港排名第440 (共666家甜点)
周围地区: 中环
周围地区: 中环
2021年2月4日点评 通过移动设备发表

店铺:JUICY Fresh Juice Bar (中环)
地址:中环港铁香港站HOK42号舖

喺长洲搭船出返中环,经过香港站有啲颈渴,就去咗JUICY Fresh Juice Bar买咗杯嘢饮

士多啤梨拿铁 $46
JUICY Fresh Juice Bar喺韩国一间人气连锁果汁店,佢地每日新鲜制作最新鲜天然嘅果汁,今次就试咗佢地呢个士多啤梨拿铁,将latte倒入杯底,加上士多啤梨汁同冰块,面头放上smooth cream同新鲜士多啤梨,估唔到成个味道又几夹,有阵阵鲜甜士多啤梨香,同样又不失latte嘅韵味,唔错唔错,打卡仲一流添

马卡龙礼盒 $48
JUICY Fresh Juice Bar最近仲新推出咗6款口味马卡龙,有咖啡☕️、朱古力、柠檬、树莓、开心果同云呢拿味,呢个马卡龙礼盒一盒有四粒随机嘅口味,五颜六色,望落开心,食落更加甜在心

感谢 hinsonfoodhk
2021年6月4日点评

用餐日期:2021年2月

查看过Juicy Fresh Juice Bar的旅行者还看了

中国香港

去过Juicy Fresh Juice Bar吗? 请分享你的经验!