“神石燒一燒”

神石烧牛扒水产专门店
提供送餐服务
香港排名第3,090 (共15,710家美食)
周围地区: 荃湾
周围地区: 荃湾
2021年9月12日点评 通过移动设备发表

几难得约到阿仔一齐,去食日本烧,事关佢唔知几时出门口,几时返屋企,系佢日常嘅工作, 今次行过隔离将军澳坑口,东港城开咗一段时间嘅神石烧,环境都算几好,两仔爷慢慢倾慢慢食,呢度有啲似半自助餐咁,汤饭沙律食到够,所以唔会唔饱,一定够你食呀!

我哋坐低两个人,梗系整返个日本A5佐贺和牛二人前,

包括有日本A5佐贺黑毛和牛100个gram

上餐火山石烧板,热气迫人,落料吱吱声,睇住熟几成,自己安排,不假人手,味道香喷喷,和牛入口都知系即化,油脂超爽。

美国极黑豚200个gram

豚牛不同之处,有口感,咬多两口,再入口,又有唔同口感,满足。

仲有美国顶级羊扒120 gram

烧完羊扒入口,先知乖乖喜食羊,唔使讲佢大份我细份,见佢越食越想食,见到都开心呀!足见食物有标准。

仲有美国黑安格斯牛膈肌200gram

喱个烧起要薄切,入口就更好感觉,烧汁任加,不过都唔使用到,食原味先至系正。

北海道珍宝带子两件

相对细粒好多,肉类大大件,带子细得嚟一样好味,唔失礼。

加埋日本清酒煮蚬

蚬肉大粒好味,清酒变渍物,一样有睇头,果然好味。

净系讲份量都已经有六百几个gram,两仔爷当然阿仔食得大份啲啦,对我嚟讲食唔到到咁多肉类㗎喇!饮两杯冻饮,一餐完美亲子餐。

感谢 Z6136WLalexl

2022年2月19日点评 通过移动设备发表

用餐日期:2022年2月
2021年9月20日点评 通过移动设备发表

2021年9月13日点评 通过移动设备发表

2021年9月7日点评

查看过神石烧牛扒水产专门店的旅行者还看了

去过神石烧牛扒水产专门店吗? 请分享你的经验!

© 2022 Tripadvisor LLC 保留所有权利。