“不错”

Green River Restaurant
香港排名第8,727 (共13,891家美食)
菜系: 中餐
周围地区: 油尖旺区
周围地区: 油尖旺区

这是一家连锁的荼餐厅,主要以香港菜为主,感觉食物都很香港地道,炒饭和粉面都做得不错,只是我认为其实有一点贵。

感谢 chigorxd

2019年7月26日点评

例汤先上,系沙葛猪骨汤。撇完两次油,依然油光泛面,饮唔到!炒四季豆,本应系大路嘅菜。点知又干又㶶!卖相丑样、唔好味!西柠鸡个汁酸酸哋、好啱送饭!但系鸡件就唔掂

感谢 MingK157
2018年12月1日点评 通过移动设备发表

系星期日朝早太古坊好多餐厅都唔开门, 唯有连锁餐厅有开。

早餐供应到11点

b餐沙嗲牛肉米粉配火腿鸡蛋多士

份量系好大, 味道都唔错。

但系卫生方便有待改善, 因为柜桶入面放餐具嘅食物盘, 好污糟好油。 令我觉得所有食物都好污糟。

另外, 煎蛋都好多黑色野喺度。

侍应嘅服务态度唔错, 好友善。

朋友叫咗份自选粉面
佢都几满意, 但冻奶茶太多冰。

感谢 Fearless817857
2018年9月3日点评

员工速度很快也很熟练,很快你点的餐都到了!很惊人!食物和饮料的成本是便宜但食材不错。 以满足我想吃微量的早餐。

感谢 fiona198852
2018年4月17日点评

本来一开始唔谂住食翠河,系食佢隔离果间银龙。但令我心痛ge系,银龙执左呀咁谂住都行到过尼,就试下翠河啦反正未食过翠河早餐。平时食开下午茶多,质素都ok,但系系堡垒街果间。咁谂住大家分店,应该都ok挂,咪试下囉,点知就中哂伏
先唔讲佢d野食味道点先,净系一埋去点餐,收银果个斯斯然又姿悠淡定咁慢慢收埋佢手上果两张支票再慢慢望下先同你落单。落完三个餐,我等左15分钟有多先收我我果三个餐。人地银龙人流差唔多,但外卖我未试过超过10分钟。
到食果时,质素可以话比大家乐再逊色d,个面好糊,个煎蛋熟到冇朋友。(餐厅距公司路程约5分钟,我行得算快。)系块牛扒煎得比较好,d 面真系好麻麻地。
唯一一样我真系赞嘅,只系得杯奶茶。
还返银龙比我呀

感谢 hapoter123

去过Green River Restaurant吗? 请分享你的经验!