“好饱”

The Market
10/14周一
20:00
在线下单
香港排名第66 (共13,891家美食)
菜系: 各国料理
用餐选择: 早餐, 自助餐, 保护区
周围地区: 尖沙咀

真系........食到呕, 老公之前试过呢间话好味, 咁趁老公生再豪过, 成日谂咁贵既, 食物质素是高档次的, 我都食唔晒, 出名的榴梿吧不错, 食物很香很精致, 也值收咁贵既

感谢 HappyHolidayenjoy

2019年8月25日点评 通过移动设备发表

自助晚餐由晚上6时半至10时,有三个半小时,完全不必赶急,可以慢慢享受美味的食物。
冷盘方面,龙虾肥美,而且预先切好了,很容易剥壳。
热食方面,椰子汤香极了,另外蟹粥十分出色。
甜品是我最期待的一环。榴梿雪糕太好吃了!每一口也伴着果肉。没有吃很多"正餐",把大部分胃口投放在甜品上,感觉很好!

感谢 Marv1s
2019年8月3日点评 通过移动设备发表

如果大家钟意食榴梿嘅话,对The Market一定唔陌生,我要利益申报我唔食榴梿,但系我一样会嚟呢度食饭,因为呢度嘅刺身好出色,新鲜嘅带子巨型嘅甜虾,我次次都要食好多先肯走,另外仲有好多龙虾等着我食,我永远都要留返一个位置比炖汤同海南鸡饭,我嘅身形有限⋯⋯唯有量力而为尽做啦!

感谢 RachelNgai829
2019年8月2日点评 通过移动设备发表

香港数一数二的自助餐,几个月前已经要预订,食物款式多&具质素,环境舒适,榴梿控必定要到来一试,整体不错。

感谢 susannaluen0214
2019年7月16日点评 通过移动设备发表

好难预约既餐厅,提早左两个月bk庆祝生日,选择假日来the market吃lunch buffet
虽选择款式不算很多,味道不错,环境舒服,
喜欢吃榴连的话一定会很喜欢甜品区...

感谢 Arolee

查看过The Market的旅行者还看了

去过The Market吗? 请分享你的经验!