唯独有一个少少差嘅经验分享~我地本来有张生日voucher,先前问过酒店明明话复活假期可以用,咪想喺Island Gourmet换甜品俾我囡,点知入住当日(4/4) 饼店职员话当天唔用得,但next day (5/4)先可以用,咁我地咪第二日再落去换,点知...4/4/2021 在疫情下,未能出国旅行,所以选择staycation。希望有一个难忘嘅复活节假期,最紧要小朋友玩得开心啫。出发前一个月我地已经感受到港岛香格里拉酒店嘅Guest Relations team (Nicole, Rain, Hailey, Irene, Daniela, Cindy)所有职员嘅亲切热诚,同埋佢地迅速嘅回复。我地明白复活节假期系酒店嘅peak season.好多嘢唔早book都会full, 但原来我地唔算早,好彩有Nicole 同阿Rain,因为佢地,所以我地嘅唔顺利都变得特别顺利,真系想特别感谢佢地,真心赞!由踏入酒店一刻开始,你会感受到呢间酒店嘅所有职员由上至下都充满热情的款待,高质嘅服务令客人有宾至如归及被重视的感觉。龙虾吧嘅食物又超高水准👍👍 🥰呢个系令我最感到喜出望外及惊喜万分!☺️
唯独有一个少少差嘅经验分享~我地本来有张生日voucher,先前问过酒店明明话复活假期可以用,咪想喺Island Gourmet换甜品俾我囡,点知入住当日(4/4) 饼店职员话当天唔用得,但next day (5/4)先可以用,咁我地咪第二日再落去换,点知里面个黑衫职员又话唔得,仲问返我姓乜😤做乜呢?后来又话破例俾我地用,佢讲到咁难为又好似我呃佢咁,我囡听到觉得都唔开心佢话唔想食了,宁愿换个Tony公仔,其实个公仔系要俾钱买,我地最后冇用到张券由佢,讲真张券冇写适用/不适用日子,可唔可以用都系佢地讲嘅~呢个都系小事啦。
下次我地一定会再去港岛香格里拉,值得再去!更多
显示较少