让您以优惠价格入住
Booking.comUS$102
travelup.comUS$124
Hotels.comUS$102
2021年4月10日的点评 通过移动设备发表

客房是干净的,房间属简约系列,真的很简约,只有一张椅子,虽有一张简约的沙发,但不是每人都喜欢坐,若能多一张椅子就更好

相信这房的卖点应该是海景,很久前这卖点必然杀食,但现在可不是了,因太多优质的竞争对手

今次入住,皆因以不到的壹仟捌佰元一晚房价,包了4餐,如海云天的晚餐、黄昏鸡尾酒、下午小点、双人早餐等,但原来自助早餐的食品选择少和质量一般,可说简陋,食物补充超慢,甚至有些完全没有补充;最不快的是遇到海云天的不愉快餐饮体验,令人恼怒不已⋯

感谢 friendychan
2021年4月8日的点评

谂住过左红日先同小朋友黎个staycation, 点知连小朋友都出声话下次唔要再黎呢间酒店。

首先,我地订了2大2小的package,而且预订时好守规矩咁已付款订埋2位小朋友既价钱for club benefits。到达后上19楼排队等check in, club floor 人手小我都明白既,所以我地都坐低耐心等候,填好表准备埋身份证同credit card 职员办理入住时竟然同我讲2位小朋友要加钱架,呢件好小事,我就当reservation入错机又或者check in既同事”忙”得济睇漏,咁我提供番我订房时既确认资料俾职员对下,咁我地就攞房喇。好,确认左2大2小入住,入到房,虽然系新房但设计有点问题,不过我唔喺呢度评论因为唔系我今次想highlight既重点。房间只有2条毛巾2对拖鞋,都算啦,咪打去housekeeping攞囉。到3点下午茶时段,我地3.30pm 左右上到club lounge
, d野食已经冇晒喇,得番啲手指治,我理解职员都通知加紧食物,因为我见佢地后来加食物时都几盘几盘咁加以应付人流。随后,番房,哗。大大只曱甴喺床头上面个墙,我地当然影低同番职员讲啦,我欣赏当时处理我地既职员因为佢主动offer换房仲upgrade左我地,本身呢个recovery 做得唔错,可惜,第2朝既早餐又一disaster.. 我不得不反映。早餐时间在大堂楼层餐厅0700-1030,我地0915去到,接近所有野食都系吉晒,除左蛋档(排长龙,得1个师傅)同水果,就连pastries, 同方包都系吉既... 我地向职员反映,但位黑衫叫Jacky既职员问番我”咩系吉架? 要厨房加㖞?” 咩料? 我通知厨房吗?佢系完全无视我既request, 而我相信酒店系可以事前generate番当日既早餐人数而作出相应既preparation, 9点几 亦算系最多人落去食早餐既时段,唔系得我一个投诉,我企左喺个档度等系等唔到野食,见佢后期有厨师加野,但每次加1龙叉烧包(咁细龙俾几个客夹又冇晒),薯条叫加得最密,个烚蛋到收档1030都冇出现过,橙汁等左45分钟先有加,yoghurt10点只剩番2杯原味.. 啲客要睇准抢野食咁,好差囉。 后尾我地隔离台都同职员投诉话未食过”冇野食” 既早餐.. 然后另一位黑衫职员Kenneth 竟然叫台客出大堂投诉,难道佢唔系酒店职员唔系serve紧客吗?我回想番check in时同事咁紧张3岁以上小朋友就一定要加钱入住,最后原来酒店系想我地加钱食多士同白粥,一定饱架,喺冇野食既情况下食多士丫嘛,但呢个绝对唔配叫5星级酒店,绝对唔配叫有服务,连食团餐都不如,比起而家出面其他酒店既staycation, 呢次体验系可一不可再,垃圾到一个点,真系好嬲。

感谢 ting1tingeat1eat
2021年1月13日的点评

房间内的洗手间竟然多了一支被开封及使用过的支装水。 庆幸没有饮用,否则要担心14天
酒店必须正视问题注重卫生

感谢 Gigi9667
2020年10月26日的点评 通过移动设备发表

当我第一日达酒店客户服务Queenie Tsoi Alice Lai非常热情态度有礼又专业,原本我只系订园景房…但系很意外地upgrade咗我去海景房…泠气好够…浴室水力唔错,而且房间很整洁,早餐不错…但建议平日去比较少人…感觉很宁静,酒店楼下个平台…如果黄昏同朋友饮杯嘢气氛很好,而且附近好多地方可以行…又有海滨长廊…只系泳池有点细…但系整体唔错可以感受好悠闲舒服嘅假期…下次一定会再去…感谢你们的招待。

感谢 Alexyim5883
2020年10月24日的点评 通过移动设备发表

前台同事Quennie笑容好靓,好nice, 好有礼貌,服务相当出色,check in时间都好快,唔使等好耐就已经准备好房间,所以特别记低左佢个名想赞一赞佢!

海景房都非常靓,一望无际,酒店房入面都好新净,成个体验唔错!成晚都好舒服

晚上自助餐都好多野食,负责印度咖喱个位师父好搞笑,好nice,不过坐得有少少唔舒服,因为座位系餐厅外面,但整个用餐体验唔错!

而早餐都唔错,每位同事都好nice,服务极好!

感谢 constance930