checkin 当日好顺利泊左车, 酒店亦安排upgrade左有浴缸的全海景套房, 虽然要行一层楼梯, 但小朋友有得行楼梯都系劲开心~ 海景套房有厅有套厕非常舒适, 亦很整洁~
Tea buffet 就一般, 食物选择不太多, 如果有新鲜的水果及粉面档会更好, 可以俾多d 野小朋友食...
Set dinner 我地拣左中菜厅, 曾经系米芝莲一星, 食物非常高质, 份量够味道亦好, 店员友善亦非常贴心, 特意为小朋友安排了一碗粥, 小朋友亦非常乖自己食晒成碗粥~
第二天的早餐buffet 水准很高, 好多野食, 小朋友食左好多野, 大人当然亦很满意~
最开心系可以住24小时, 食完早餐仲可以同小朋友搭天星小轮过中环坐摩天轮, 玩完返去酒店再冲个凉小睡一会, 3 点先check out 返屋企~
酒店...经官网订了"24 Savour" 的Staycation package, 星期日入住, (包当日tea buffet, set dinner 同第二日breakfast buffet), 我地再email 留左车位 ($400/ 24hr) 同remark 左有个未够两岁小朋友同行.
酒店的职员都好友善, 离开时洗洁姐姐仲叫我地下次再嚟玩过~
呢间酒店都好children friendly, 同埋个package 包三餐又可以住24小时真系好抵玩~
地点又方便~ 值得推介!!!更多
显示较少