房内设备舒适豪华先进干净,望住维港日夜景色,开放式浴缸,特大房间,感觉系想永远住喺度就好啦.
至于酒店服务方面,可直接到12/F check in 殷勤服务快捷方便即时取匙卡, 同时可以享用精美High Tea 同 cocktail任饮任食.
晚饭我哋选择J”s Bar 庆祝生日, 串烧好食到唔知点讲,加上气氛好好,再安排royal garden 嘅招牌芒果拿破仑蛋糕. 太太都很满意应该冇得输!
第二朝自助早餐中西任选, 可以食饱啲下昼checkout 之后, 行李keep住喺酒店, 出去海旁行下再饮下午茶.
晚上再同家人系Greenery食buffet庆祝太太生日,由于啱啱过年上面啲红色灯笼好壮观. 安排咗两张四人枱附近,美食方面有长脚蟹龙虾鲍鱼刺身,濑尿虾花甲蟹仔,牛扒羊扒串烧,甜品雪糕蛋糕杨枝甘露,形容都好够热做新鲜,真系食到好饱.
整体嚟讲喺疫情影响之下,Royal Garden 防疫方面做得好足,我特...今次朋友介绍入住Royal Garden Sky Tower 同太太庆祝生日,无谂到酒店有个特别安排惊喜布置同生日蛋糕,令我哋谂返起系马尔代夫洞蜜月的情景.
整体嚟讲喺疫情影响之下,Royal Garden 防疫方面做得好足,我特别留意到消毒系由支笔开始做起,食buffet时提醒人戴口罩,不断有专人消毒有关共用餐具及设备,令我哋入住更加放心. 今次选择系无错,日后首选都会入住Royal Garden.更多
显示较少