2天前点评 通过移动设备发表

直接和酒店订了3间房间,一家人同行有十人,其中有几个小朋友,酒店安排了两间可以打通的客房,小朋友走来走去,很热闹。
房间景色优美,自助式早餐全部职员分给客人,疫情期间,这做法很安全放心。

感谢 azsxdcfvlnkn

今次报食住游package, $1580有一晚同早餐晚餐。
去到嘅时候柜台态度好好,就算有啲问题问佢地都好耐心解答,效率都好快。上到去觉得房间好干净,床很大,海景醉人 !! 附近都好多野可以行下例如黄金泳滩 可以见到个好靓嘅日落~~ 夜晚喺cafe lagoon嘅自助餐令我惊艳,唔单止野食好正,西餐中餐甜品bbq全部都好正,staff个个都好友善好好人 真正令我感觉到宾至如归嘅感觉,一定会再黎 :)

与这家酒店合作收集的点评
感谢 u3538456
管理层回复:回复时间:2周前

感謝 閣下入住敝酒店,並撥冗分享是次住宿體驗及意見。
有關您對敝店的讚賞,我們深表鼓舞。期待不久將來,再次迎接 閣下光臨。

總經理

酒店四周是一个非常宁静的海湾。进入酒店的大堂已非常云伟来形容。酒店的餐饮十分大。价钱不但不昂贵,还有多的选择,

入住日期:2020年10月
旅行类型: 结伴旅行
感谢 cbgdj

總經理

酒店有穿梭巴士在尖沙咀的。前往都是山30分钟内也很方便。也有很多适合亲子活动的设施。餐厅食物的种类也十分多

入住日期:2020年10月
旅行类型: 结伴旅行
感谢 fjbvs

總經理

真系一个好好既体验。系疫情期间比左一个好好既放松时间。佢地酒店既员工比我想像中的更好服务态度。早上既自助餐亦都比预期中好,佢个五香肉丁面好好食。

而且我今次系同女朋友渡假,book左嘉年华主题房,真心间房好靓好有趣味。入面既配置装修令我地两个好开心。床既用彩虹池去做被窝。房入面仲有张比有小朋友家庭黎既小朋友床,成张旋转木马既床,将来我地有小朋友既话,会带佢黎多一次,等佢系张小朋友床上面听下我同佢妈妈时趣事。

与这家酒店合作收集的点评
感谢 zekeleung90

總經理

房间大小尚可,有浴缸,唔算太旧。窗外景观优美,海景山景尽在眼前。为左响应环保,佢冇用到樽装水,提供玻璃樽给客人在楼梯电梯旁盛载饮用水。不过个瓶嘅感觉好似好旧又多尘。唔系太卫生,所以都系去左附近超级市场买饮品。隔音就真系比较差,听到隔离房大人小朋友嘅对话。
午餐在酒店大堂的餐厅享用。食物一般般不过不失。有好多儿童设施可以选择,我地加钱玩左飞索,但系唔算刺激,儿童游戏室,鲨鱼岛就因为限聚令关闭。
游泳池非常多人,要等候入场。另外又去左玩付费嘅小火车,40蚊一个人,坐火车游一个圈。
整个入住冇咩惊喜。如果系普通放松下系冇问题,但如果你系庆祝活动就有少少失色。

感谢 Loveintheair_2020

尊敬的住客:

感謝 閣下入住敝酒店,並撥冗分享是次住宿體驗及對我們的讚賞。
對於 閣下反映的寶貴意見,酒店管理層十分重視,並已叮囑相關部門作出跟進及留意,務求盡快改善服務質素。

期待不久將來,再次迎接 閣下光臨。