商场很大有不同的店舖食肆繁多也有很多层的选择有戏院有一田超级市场里面有很多不同款式的物食物小朋友在这... 查看更多
买了很多婴儿产品, 价钱很实惠。 行多餐厅外卖自取有打折 , 疫情 之下人流少咗反而更好行... 查看更多
【TOMICA 50周年庆典 荃新天地】
每个男孩女孩都有嘅 TOMICA 车车已经50岁啦!
澄兄率先去 Citywalk 荃新天地 睇 #TOMICA巨型情景模型,充满日系风格及新年气氛,好多樱花树&金牛隐藏其中!澄兄睇各式各样嘅火车、工程车、恐龙睇到唔舍得走。
会场亦有 #TOMICA经典珍藏车仔 及 #TOMICA50周年发展史回顾,咁就更了解TOMICA车仔嘅故事。
我地喺 #期间限定店 仲发现 3款全新TOMICA #会场限定车,仲有超多款50周年车仔发售,车迷准备大手入货啦️!
仲有仲有,S⁺ REWARDS会员可凭指定点数换「TOMICA 50周年庆典」#利是封,每个利是封打开会变成唔同日本风格嘅纸模型场景️,啱晒同啲心爱嘅TOMICA合金车影相!
Citywalk‧TOMICA 50周年庆典
日期:30.01.2021,
01-28.02.2021
时间:10:00am 至 10:00pm
地点:荃新天地中庭
#亲子好去处 #TOMICA #荃新天地 #citywalk #亲子日常 #睇车睇火车 #净系睇都好开心 #澄兄湜弟去边玩
#TOMICA50th #50周年庆典 #喜迎牛年 #车迷必到 #我要做车主 #大人小朋友都啱
商场很多个,吃饭的地方很多,川菜,日本菜,台湾菜,有很多选择,各大商场可以直接通过天桥连接,直接穿梭在商场里,很方便!
新春打卡【福气满满福满园 迎年】 @荃湾广场
今日带2个去荃湾行街,一个带2个真系行步路都慢8拍,行完出黎天都黑齐,已经6点几差唔多7点。
小朋友玩就叉晒电咁,玩完就....唯有去买小小食物帮佢地快叉一阵当仲谂紧食咩,颖颖姐姐就指住远处。
:哗,妈咪好靓呀,果边闪架.......
就系咁我地黑妈妈去左荃湾广场打卡,好彩家姐见到,如果唔系妈咪我都唔知荃湾广场今年咁靓。
「福气满满福满园」,梦幻粉色嘅3大贺年打卡位,等大家影住靓相过年!
❤️「幻彩福字步道」- 被20,000个「福」字形成嘅七色彩虹包围,感受满满嘅幸福感,新一年继续甜蜜美满!
❤️「大吉大利全盒」- 一家大细影张温馨全家幅,和气又生财!
❤️「樱花粉红许愿树」- 只要在许愿树下诚心许愿,来年必能幸福满载!
----------------------
/福气满满福满园/
即日起至2020年2月16日
10:30 am - 10pm (星期一至五)
9am – 10pm (星期六,日及公众假期)
L5户外平台
#荃湾广场 #TsuenWanPlaza #TsuenWan #新年好去处 #福气满满福满园 #新年打卡 #亲子好去处 #假日好去处 #亲子
#香港妈妈 #亲子活动 #亲子假期
#blogger #hkkol #hkblogger #亲子推介 #hkmom #hkmomblogger #hklifeblogger #亲子blogger #kidsmodel #parents #hkkids #wearehkkid #CoolLoveHK
#颖霖周围游 #亲子 #消闲 #游览 #游玩 #亲子游