“令人难忘嘅晚餐”
咖啡厅的点评

咖啡厅
香港排名第69 (共13,928家美食)
菜系: 各国料理
用餐选择: 早餐, 晚餐, 保护区
周围地区: 尖沙咀
2019年9月11日点评 通过移动设备发表

厨师非常友善、亲切啊。仲有即制嘅窝夫,雪糕唔使自己挖。羊架鲜嫩多汁、生蠔新鲜肥美,仲会包一杯咖啡茶。

感谢 Tom0088

2019年9月11日点评 通过移动设备发表

食饭种类多,由其刺身,有我钟意嘅油甘,带子,甜虾熟食有羊架,煎带子同煎大虾都啱我口味,由其羊架

感谢 Kinki95
2019年9月9日点评 通过移动设备发表

环境很好食物超所值,多元化各类食物都有少少,可以试食好多

感谢 Lingcheng627
2019年9月9日点评

难得揾倒有生蠔既中午自助餐,已经好小地方有啦,依家仲要有成七折,真系好抵。仲有我最爱既长蟹脚。如果有埋翡翠螺就不得了❤️

感谢 AutumnC149
2019年8月19日点评

第二次食tea buffet,3:00-5:30,时间不错,吃多一点,晚餐都可以免了﹗以下午茶来说,食物选择算多,选用特定信用卡可打折,折后约$200+,价位合理。

感谢 Kendy M

去过咖啡厅吗? 请分享你的经验!