“Happy Lunch”
咖啡厅的点评

咖啡厅
5/28周六
20:00
香港排名第133 (共15,904家美食)
菜系: 各国料理
用餐选择: 晚餐, 早餐, 可预订
周围地区: 尖沙咀
2021年3月24日点评

今日同好耐冇见嘅朋友嚟咗呢间酒店餐厅食自助餐,就系因为太耐冇见所以就决定食呢类国际海鲜美食,而家做紧韩国主题,但唔系太多选择,味道唔都算可以,服务态度都几好,收碟好密唔会成枱都系垃圾可以再食

感谢 Kinki95

2021年3月24日点评

第一次到这间餐厅用膳,咁啱安排咗近嘢食既位置,喺甜品枱隔离入到餐厅行到buffet区就见到好靓好丰富既海鲜counter ,超吸引,不过订枱阵问咗系做韩国主题,但好可惜无乜特色韩国食物少许失望。
食物种类系几多,味道上不过不失,值得赞既系位置好舒适,半private 既房,如果一班朋友坐呢度就好正!!!另外餐厅楼面员工好礼貌,服务态度好好!

可惜因为挂住食嘢就无影到相,只系影咗位置既相,环境几好

感谢 Lfish26
2021年3月24日点评

同朋友食lunch buffet,有朋友生日。佢地主动提议送庆祝。仲有生日歌唱朋友好开心咖啡室员工服务态度好好,好热情

感谢 CYY0123
2021年3月24日点评

今次嚟喜来登咖啡室食lunch buffet,竟有意外惊喜,难得 lunch buffet 有生蠔任食,而且新鲜又鲜甜,蟹脚也很好。热食也很不错,烧肉眼及羊架必食。甜品只食了雪糕,另外服务非常好,每位同事也很友善。

感谢 Apple_0304
2021年3月24日点评 通过移动设备发表

刚刚过去的星期日,一家人又到喜来登食buffet, 今日星期日只比平日贵了$30,但已多了煎鸭肝,刺身又多了一两款,加上信用卡折扣,非常抵食。
今日一家人也对煎鸭肝大赞,羊架也很好,刚刚5成熟,如果想7成或全熟,可以同㕑师要求,我见隔枱的婆婆说太生食不到,我也多口提了他们可以要求㕑师煎熟一点。
婆婆回来了就多谢我,说㕑师们很有乐意帮她煮了8成。
没法子,我是这里的忠实支持者,当然要帮下其他客人。

感谢 Happiness42775513319

查看过咖啡厅的旅行者还看了

去过咖啡厅吗? 请分享你的经验!