“Dinner Buffet”
咖啡厅的点评

咖啡厅
预订桌位
6/7周三
20:00
预订桌位
香港排名第212 (共15,800家美食)
菜系: 各国料理
用餐选择: 晚餐, 早餐, 可预订
周围地区: 尖沙咀
2021年3月24日点评

今次又来到喜来登咖啡室吃自助晚餐,以韩国菜式为主题,味道不错,款式很多,甜品很美味,自助食物枱很整洁,下次仍会再来光顾。

感谢 TszYing23456677

2021年3月24日点评

今日同好耐冇见嘅朋友嚟咗呢间酒店餐厅食自助餐,就系因为太耐冇见所以就决定食呢类国际海鲜美食,而家做紧韩国主题,但唔系太多选择,味道唔都算可以,服务态度都几好,收碟好密唔会成枱都系垃圾可以再食

感谢 Kinki95
2021年3月24日点评

第一次到这间餐厅用膳,咁啱安排咗近嘢食既位置,喺甜品枱隔离入到餐厅行到buffet区就见到好靓好丰富既海鲜counter ,超吸引,不过订枱阵问咗系做韩国主题,但好可惜无乜特色韩国食物少许失望。
食物种类系几多,味道上不过不失,值得赞既系位置好舒适,半private 既房,如果一班朋友坐呢度就好正!!!另外餐厅楼面员工好礼貌,服务态度好好!

可惜因为挂住食嘢就无影到相,只系影咗位置既相,环境几好

感谢 Lfish26
2021年3月24日点评

同朋友食lunch buffet,有朋友生日。佢地主动提议送庆祝。仲有生日歌唱朋友好开心咖啡室员工服务态度好好,好热情

感谢 CYY0123
2021年3月24日点评

今次嚟喜来登咖啡室食lunch buffet,竟有意外惊喜,难得 lunch buffet 有生蠔任食,而且新鲜又鲜甜,蟹脚也很好。热食也很不错,烧肉眼及羊架必食。甜品只食了雪糕,另外服务非常好,每位同事也很友善。

感谢 Apple_0304

查看过咖啡厅的旅行者还看了

去过咖啡厅吗? 请分享你的经验!