我们不支持您使用的这种浏览器。Tripadvisor网站可能不能正常显示。我们支持以下浏览器:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“万圣节自助午餐”
IS Café的点评

IS Café
预订桌位
预订桌位
香港排名第1,297 (共15,890家美食)
更多餐厅详细资料
餐厅详细资料
用餐选择: 自助餐
周围地区: 黄竹坑
2021年3月8日点评 通过移动设备发表

在疫症中战战竞竞享受吓-个超值自助午餐,每位不用百七元,有面档,刺身除三文鱼及吞拿鱼外,比较惊喜系有甜虾,系老婆至爱,冻海鲜有青螺,青口,冻虾及花甲,冻虾味道唔错,有少许天妇罗,中西汤都唔错,中式嘢-般,鱼块及牛扒可试,口味因人而异,沙律及生果都无惊喜,甜品中规中矩,雀巢杯庒雪糕,人流则较少,值得-吃

感谢 glass0801
此点评为Tripadvisor会员个人反馈,不代表Tripadvisor的意见。原文语言为中文,源自www.tripadvisor.com.hk 查看原文
撰写点评点评 (82)
旅行者评分
旅行者类型
时节
语言
  • 更多语言

1 - 5 条点评,共 82 条

2020年10月19日点评 通过移动设备发表

因为见到有Dinner Buffet七折优惠,计一计价钱几抵,而呢排又好想食长脚蟹,见到食评介绍呢间嘅长脚蟹鲜甜,所以就黎左呢到食。

一如大家所讲,呢到嘅长脚蟹,比起同价位嘅buffet提供嘅长脚蟹,真系鲜甜好多。我一开始去拎嘅时候见到得返比人拣净嘅几条蟹脚,以为佢有排先会再refill,有啲伤心。点知原来佢好快好快就refill,仲refill都好密,去到后来大家都食长脚蟹食得好满足。

佢仲有其他海鲜例如青口同虾,都系比同价位嘅新鲜同鲜甜得多,所以黎呢到食海鲜,真系必定要食海鲜。

熟食款式相对唔多,但应该要有嘅都有,例如烧牛排、鸭胸、印度咖哩饭、龙虾包、炒菜等等,仲有炒龙虾添!炒龙虾真系必食,好弹牙好好味。

每位食客都可以拣一份花胶扣鹅掌或者半只蒜蓉焗龙虾。我拣左蒜蓉焗龙虾。个人认为呢个龙虾被蒜蓉盖过晒所有味,反而比任食嘅炒龙虾失色。

甜品都有好多款,仲有任食嘅haagen dazs雪糕。但我个人认为最好是嘅喺呢张图入面嘅牛乳奶冻、焦糖炖蛋同埋日式芝士蛋糕。

牛乳奶冻唔太甜,啱晒我呢个唔钟意食太甜嘅甜品嘅港女。我食左三个!奶味超重,好好食。

焦糖炖蛋嘅蛋味都好浓郁,好食,我食左两个。

日式芝士蛋糕质感轻身,有淡淡嘅芝士味,好食。可惜我食左一个之后,想再拎就已经无晒,早知一次过拎多啲。

感谢 poorstudentlovesfood
此点评为Tripadvisor会员个人反馈,不代表Tripadvisor的意见。原文语言为中文,源自www.tripadvisor.com.hk 查看原文
Lhotel_GM,IS Café 的 General Manager,回复了这篇点评2020年11月10日已回复

尊貴的 poorstudentlovesfood賓客,

感謝您抽出寶貴的時間來分享您於LIS Café的用餐體驗。

我們很高興得悉本餐廳的自助晚餐及服務質素能達到您的期望,而您的讚賞及肯定讓我們的餐飲團隊感到非常鼓舞,我們定必繼續努力,做得更好。

再次感謝您對LIS Café的支持,期待很快能再次為您服務。

胡穎怡謹啟
總經理
如心南灣海景酒店

举报业主不当回复
此回复为业主反馈,并不代表TripAdvisor以及其合作方的意见。
2020年10月10日点评 通过移动设备发表

本人是位入住3x楼Ms Axx长住客人,每星期也会到Cafe午膳及会客,餐厅的Waitress~ Ivy对我的招待真的很细心记得了我的喜好:每次当我坐下后,她便自动为我奉一壶England Tea、牙签、消毒湿纸巾和精美的口罩套及海南鸡饭"少饭"转是日中式老火汤等,让我感到细心亲切有回来家里吃饭的感觉!
八月初我带家人大姊(是位素食者)来聚餐,Ivy便推介了紫薯沙律、柚子蜜脆蛋散和未来汉堡~大姊非常喜爱柚子蜜脆蛋散!更令我们意想不到的是~Ivy知道我大姊当天生日,在我们用餐时突然送上一份Happy birthday甜品碟,为她制造了一个小惊喜!哄得她笑逐颜开!
还有值得一提:餐厅经理Ronald知道我喜爱坐较宁静的位置用餐和处理公务~他便会款待我到2人贵宾房入座用膳!
在此感谢liscafe体贴的服务!
祝贵酒店蒸蒸日上!

感谢 Axxaxx
此点评为Tripadvisor会员个人反馈,不代表Tripadvisor的意见。原文语言为中文,源自www.tripadvisor.com.hk 查看原文
Lhotel_GM,IS Café 的 General Manager,回复了这篇点评2020年10月19日已回复

親愛的Axxaxx,

我們很高興為您帶來一次愉快的用餐體驗,並特別對Ivy 和Ronald 的服務予以高度評價! 我們一向致力提供卓越的餐飲服務及重視客人提供的寶貴意見。

感謝您對LIS Café的支持!期待您於不久的將來再次到來,品嚐更多美食及享受難忘時光。

胡穎怡謹啟
總經理
如心南灣海景酒店

举报业主不当回复
此回复为业主反馈,并不代表TripAdvisor以及其合作方的意见。
2020年9月11日点评 通过移动设备发表

今晚同朋友去了这里享受了一餐超级抵食嘅酒店自助餐,朋友在开饭app 内寻找酒店优惠时揾到佢,当然要先Book 位确认,虽然位置相对比较远,但价钱同食物质素绝对超值,乘升降机到3楼就系餐厅位置,地方座位超阔落,座下枱上有酒精搓手液提供,还有个靓靓口罩套,够晒细心!餐厅中间位置就系一些冷热盘自助位置,如果喜欢吃长脚蟹脚,你真系食两三转已经可以返一半,而最后方就系点烧烤,点粉面,点剌身嘅位置,款式十分之多都唔知由哪里开始,饮品都系自助形式有咖啡奶茶、果汁等任你选择!
当然入口旁嘅甜品区亦十分吸引,不同款式嘅精致糕点及雪糕选择,真系令人忙过不停,原来还有每位都可以拣一份,蒜香牛油焗龙虾或花胶扣鸭掌,我较喜欢焗龙虾,上面有香浓嘅蒜香十分惹味,肉质十分弹牙爽口好有口感!
这里嘅长脚蟹脚十分鲜味,第一时间夹满一碟慢慢折,真系食到鲜味蟹脚肉棒!还有大大只肉质弹牙爽口嘅大虾!
而个人大多在甜品区打转,有好多不同款式嘅蛋糕仔同甜品,朱古力系列就系我嘅最爱,朱古力慕丝,朱古力味道浓郁,黑森林一样,加埋杯朱古力haagen dazs,真系另一个变成了朱古力奖门人!可能因优惠关系席上都好多人!真系不能样样都食,最喜欢的再来就系我嘅自助方式!

感谢 ombill
此点评为Tripadvisor会员个人反馈,不代表Tripadvisor的意见。原文语言为中文,源自www.tripadvisor.com.hk 查看原文
Lhotel_GM,IS Café 的 General Manager,回复了这篇点评2020年10月19日已回复

ombill, 您好!感謝蒞臨LIS Café,並抽出寶貴的時間於貓途鷹網站予以評價。

我們非常高興得悉您對於本餐廳的自助晚餐及服務感到滿意,我們將會持續改進,同時維持卓越用餐體驗;希望在不久的將來能再次於LIS Café 歡迎您!

胡穎怡謹啟
總經理
如心南灣海景酒店

举报业主不当回复
此回复为业主反馈,并不代表TripAdvisor以及其合作方的意见。
2020年9月8日点评 通过移动设备发表

而家难得出一次街
食 buffet 就可以食匀唔同嘅美食喇
而且有 65 折真系好抵呀!
我系星期一晚嚟食嘅
人流算适中,气氛唔错
酒店地方够大,每枱客坐得好开~
大家劲守规矩,出去攞嘢食有戴返口罩
自己个位有支消毒搓手液同消毒湿纸巾
接触完口罩再消毒都方便

Buffet 嘅主题系花胶同龙虾
除此之外有其他海鲜㗎
加拿大长脚蟹系最受欢迎
蟹脚好好肉同埋鲜甜,几易就剪得开
另外仲有青口、蚬、冻虾同海螺
连沙律都有龙虾沙律

日式嘢应有尽有
刺身、寿司、天妇罗同荞麦冷面等等
刺身有三文鱼、甜虾、吞拿鱼同鲷鱼
种类唔算好多,但系够哂新鲜
我再 encore 咗三文鱼同甜虾~
天妇罗有炸虾同超多款蔬果
全部系即炸㗎,非常脆口

主角之一嘅蠔皇花胶扣鸭掌
两块大大块嘅花胶滑嘟嘟充满胶质
隔离碟系蒜蓉牛油烧龙虾
龙虾蒜香浓郁,肉质弹牙爆哂膏
呢两份系每人二拣一嘅

不过出去攞一样有唔少龙虾 items
中式有翠玉瓜炒龙虾
西式有龙虾意粉同龙虾包
随便炖个滑蛋都有龙虾,哈哈
卖相精致到爆!

热荤有各样小菜、蒸鱼、烧牛肉、羊架等等
唔止丰富,最紧要真系好好食
牛肋骨炆得软熟入味
当时食到好饱照样 KO哂
战斗力强嘅话仲有粉面
呢度连长洲大鱼蛋都有!

甜品同样系中西日式齐全
中式有柚子蛋散同紫米露
西式有面包布甸、Tiramisu、Cheesecake等等
日式有芝士蛋糕
当然仲有哈根大师雪糕啦
甜品配上热茶系 perfect
其他饮品亦有咖啡同果汁~

感谢 superbread_foodie
此点评为Tripadvisor会员个人反馈,不代表Tripadvisor的意见。原文语言为中文,源自www.tripadvisor.com.hk 查看原文
Lhotel_GM,IS Café 的 General Manager,回复了这篇点评2020年10月19日已回复

面包超人, 您好!感謝蒞臨LIS Café,並抽出寶貴的時間於貓途鷹網站予以評價。

我們非常高興得悉您對於本餐廳的自助晚餐及服務感到滿意,我們將會持續改進,同時維持卓越用餐體驗;希望在不久的將來能再次於LIS Café 歡迎您!

胡穎怡謹啟
總經理
如心南灣海景酒店

举报业主不当回复
此回复为业主反馈,并不代表TripAdvisor以及其合作方的意见。

查看过IS Café的旅行者还看了

 

去过IS Café吗? 请分享你的经验!

写点评 上传照片

业主:有什么想要和我们分享的吗?

拥有或管理这家酒店? 免费获取您的详情页以便回复点评、更新资料或者进行其他操作。

获取您的详情页
© 2022 TripAdvisor LLC 保留所有权利。

网站的此版本通常面向中文使用者,除非有针对其国家或地区的特定网站版本存在。 您可以使用下拉式菜单访问 Tripadvisor 网站面向特定国家或地区的其他版本。