“好味butter chicken ”
Oolaa Petite的点评

Oolaa Petite
提供送餐服务
香港排名第1,056 (共15,677家美食)
菜系: 意餐
用餐选择: 早餐, 可预订
周围地区: 大佛口
2020年12月23日点评 通过移动设备发表

呢间餐厅喺条小斜坡上面,
如果唔系朋友带路,
我应该唔会知道呢度有间餐厅。

我哋四个人点咗三样食物share,
因为我哋见个份量都几大怕食唔晒。

样样都好食,
而我最钟意butter chicken,
因为个汁好浓郁啲鸡都好滑

感谢 ryokowm

2020年12月8日点评 通过移动设备发表

星期日系附近返工 唔熟呢头 放lunch跟着同事揾野食 经过呢间 同事话佢之前食过唔错
限于得一个钟头lunch 唔嘥时间再周围拣 就入左去

星期日嘅lunch hour都几多人 全院满座 我地嗌左三个main一齐share 四个人都食唔晒

margarita pizza 好浓郁番茄酱 趁热食芝士有拉丝 个批底好脆 唔错

carbonara唔系太正宗 意粉唔够al dente 个酱都好浓郁 好多烟肉碎 都好食嘅

butter chicken卖相唔错 鸡好食 侧边个甜酸薯仔酱好开胃

整体黎讲唔差 staff仲好风趣幽默

感谢 bernice0201
2019年10月18日点评

和两位友人于周日上午前往,各自点了一份早餐。我点的是多士配番茄牛油果碎及poached egg,配hollandaise酱。一盘有两份,味道亦十分好。

感谢 YuchenL91
2019年9月2日点评

人客比之前几次来的时候要多, 我选了猪五花肉, 端过来时还是热的,皮脆肉香,好惹味;甜品有甜瓜沙拉 者朱古力和软糖蛋糕,好好味啊!

感谢 Ching Yee C
2018年8月23日点评 通过移动设备发表

餐厅气氛浪漫,十分适合情侣约会
侍应态度友善
食物方面特别推介肉酱意粉,当中的肉酱是以和牛打成肉碎制成,味道极佳!

感谢 Emilychow0202

查看过Oolaa Petite的旅行者还看了

中国香港

去过Oolaa Petite吗? 请分享你的经验!