“开心又惊喜”
2+2 café的点评

2+2 café
香港排名第1,612 (共15,535家美食)
周围地区: 新界
周围地区: 新界
2016年9月1日点评 通过移动设备发表

今次系黎庆祝同女朋友3周年,book左1晚酒店同2+2cafe既自助餐。
先讲自助餐,食物相当唔错,种类多,沙律生果甜品主食刺生生蠔等,而且会不断添,唔会见到空哂,员工态度都好好,有问必答唔会西面。
而酒店方面房间都好大,相当舒适整理同风景都唔错,而room service都唔错,女朋友件衫有啲烂,要揾针线亦都相当快咁揾人提供俾我。
特别鸣谢以下人士为我提供非常好既服务
2+2cafe - Wodi Ma , Heidi Wong
Front desk- Dylan Wong

感谢 Global667678

2016年8月23日点评 通过移动设备发表

平时见呢间coffee corner (2 + 2 café 既部份) 系无咩人,见到报章介绍呢度既龙虾包,于是走嚟试吓。龙虾包内真系有龙虾肉,只需港币$58,味道唔错,但酱料太多,热量太高。

感谢 929ls
2016年8月13日点评 通过移动设备发表

今日天气唔系太好 唔想四周围去
于是拣左2+2 慢慢食自助午餐
价钱不是太贵3百左右一位 算平
唯独食物选择唔多 幸好人也不算太多
坐位几舒服 服务质素亦唔错。

感谢 wskan321
2016年7月9日点评

路过这里看到龙虾生蠔自助餐的广告, 即兴入去食, 由于无订枱, 被安排坐到门口外边, 有很多住客会经过. 广告没有说谎, 果然系任食, 当然生蠔不是顶级, 但尚算可以, 龙虾菜式很多, 最特别是龙虾芝士饼

感谢 Kwok C
2016年6月11日点评 通过移动设备发表

早餐带小朋友来吃的,环境很好,面包甜点都有,热饮冷饮都有,可供选择的种类较多,满足不同消费者的需求,工作人员又很热情,非常喜欢期待下一次还有机会品尝,多谢!,

感谢 SzeWingN2

去过2+2 café吗? 请分享你的经验!