“High quality ”
Mr. Korea BBQ的点评

Mr. Korea BBQ
Eatigo
香港排名第3,508 (共13,636家美食)
周围地区: 尖沙咀
周围地区: 尖沙咀

一黎先食下生野
本身唔食酱油蟹
呢度多个选择,有埋鲍鱼同虾
未食过真系要试
同熟食感觉完全唔同
超级淋,酱油完全深入晒全只鲍鱼入面

特级牛肋肉

佢仲有熟食 部队锅等等
小惊喜系配菜都做得都好出色
免费添左几次
仲有仲有
好抵嘅价钱就可以任饮清酒啤酒!
好多人都叫任饮 仲会同隔离枱干杯
气氛劲好
个餐厅都几爆 最好book枱呀

感谢 wtifwtif

2018年12月10日点评

韩式石锅拌饭滋滋作响的拌饭热辣辣送到,不喜欢饭焦的我快手下辣酱后疯狂搅拌,还是待了好一阵子才稍为降至能入口的温度。石锅饭有菠菜、翠玉、芽菜、红萝卜和鸡肉,面头放上一只煎得半熟的太阳蛋,甚为丰富;辣酱带甜,饭粒有麻油香,好食!

感谢 嘉龍 吳
2018年1月11日点评 通过移动设备发表

和其他韩烧差不多 但肉还没解冻 上台时还硬崩崩。服务员很好 主动加生菜 泡菜 换铁板。明显韩烧已没有大多人 可以不用订位。

感谢 fungm45
2017年10月3日点评 通过移动设备发表

黎Mr. korea bbq 食韩烧,同大部分的没有太大分别,食物也不错。黎度嘅侍应系韩国人,更有韩国风味。

感谢 JoyceW2056
2017年4月20日点评 通过移动设备发表

第一次食Mr Korea BBQ, 其实同其他什么韩式BBQ一样,装修设计及食材都没有分别,服务差少少,一般都会帮你烧,但这间只有第一碟帮你烧两下,之后就企哂喺度!又唔系很多客!服务一般!

感谢 12angell

去过Mr. Korea BBQ吗? 请分享你的经验!