香港迪士尼乐园

查看供应情况查看完整产品详情

体验香港迪士尼乐园的方式
香港语音导览
2 条点评

之前去咗 @hkdisneyland Frozen全球首個《魔雪奇緣》,專登襯埋色去,平日去都超級多人,但總算影到啲靚相🥰

Frozen 區其實唔算好大,但勝在跟卡通還原度好高,大家都瘋狂影相打卡,而且仲見到好多人都悉心打扮,襯過晒衫先入嚟!

仲有好多 Frozen 精品,真心勁靚,好多粉藍色😍

#disneylandhongkong #魔雪奇緣 #hongkongdisneyland #香港迪士尼樂園
#frozen #打卡景點 #打卡熱點 #香港打卡 #ig打卡熱點 #打卡好去處 #網美打卡 #girlstalk打卡 #hkinfluencer #hkigers #hkkol #longlegs #長腿 #stylish #綺麗 #girlsssstory #夏沫打卡推薦 #kkday #kkdayhk #klook #tripcom

体验日期:2024年1月
感谢 Lovecathcath
Tripadvisor 中国会员
2023年12月26日的点评

体验日期:2023年12月
2021年11月30日的点评

买不到星黛露!!!所有露露都没有,别说圣诞限定了!特别难受,然后身为年卡会员,也没有冬日款的预约通道,迷惑了,希望可以买到露露啊,也不是说其他不好看,但是露露断货这么久就不能多补货一点吗,没买到特别特别伤心

体验日期:2021年11月
感谢 minlingz2021
Tripadvisor 中国会员
2021年6月29日的点评

体验日期:2020年7月
2021年3月25日的点评 通过移动设备发表

城堡🏰终于完工啦
今次入园雪岚宝宝仲要自己拣咗条有唔同公主图案嘅裙著,衬返个城堡😊
雪岚宝宝都系唔敢玩小飞象,不过佢应承咗下次会试下玩,唔知几时爸爸会带我哋再去呢🤔😅

1  感谢 tracymbyk
2021年3月18日的点评 通过移动设备发表

适合一家大细,年龄细都可以好好玩,有好多景点可以影相。我推介狮子王既表演,一个表演有齐火把杂技,空中丝带舞及歌舞表演。米奇魔法书房亦都系好岩小朋友睇既歌舞剧。

最新既城堡开放,但城堡旁既展馆更加吸引我。有好多模型展品,最紧要系室内有冷气。又有互动元素,岩哂小朋友同公主控。

机动游戏方面小朋友可以玩小小世界,系坐船既,游戏当中可以听到世界各地不同版本嘅世界真细小连同不同文化气息既木偶。

最近无左巡游,希望快啲有返就好啦~

感谢 YinyuY1