“非常好”
Brew Bros Coffee的点评

Brew Bros Coffee
香港排名第34 (共583家咖啡和茶)
周围地区: 上环
周围地区: 上环
2019年9月1日点评

环境不错,食材新鲜,牛羊肉杠杠的,口感很赞,值得一去。这家店地处闹市,交通便利。顾客也很多! !总体不错的,食材挺新鲜的,交通方便。

感谢 Rally01

2019年7月23日点评

听说是日藉咖啡师主理的, 很久前已经想试; 店内装潢简洁给人一种洁净型格的感觉
今日到来点了杯Flatwhite, 咖啡味带着阵阵果香是我爱的味道

感谢 winnie7713967
2018年12月30日点评

Cafe位于上环街角,环境几清净,啱晒hea住嚟食brunch喺all day menu拣咗两款食物,虽然个名唔同,但内容万变不离其宗,都系多士、三文鱼、水波蛋同沙律菜 麦包多士偏硬,用尽九牛二虎之力先切得开 水波蛋煮得几好,好流心牛油果酱嘅份量都几多☕️ 对咖啡有啲期望,听闻系墨尔本豆,但饮落又试唔出当中嘅风味另外奶泡可以再细腻啲。整体就系一间简简单单,不过不失嘅cafe

感谢 hapoter123
2018年11月11日点评 通过移动设备发表

佢无物野拣但就有冻嘅蒸漏咖啡,咖啡☕️豆令,但就贵左些少,要成四十蚊先系星字头中杯嘅大小,但味道及服务俱佳!

感谢 392pandac
2018年5月26日点评 通过移动设备发表

嚟呢度饮咖啡,见到呢个蛋糕

抹茶白朱古力蛋糕
很惊讶有这种美味!
外面湿润扎实嘅蛋糕、而里面系软心架
好想可以有一整个买返屋企食

感谢 beagoodgf

查看过Brew Bros Coffee的旅行者还看了

去过Brew Bros Coffee吗? 请分享你的经验!