香港
收件箱
搜索
今日开放: 下午1:00 - 下午11:00
点评精选
好玩考智力嘅密室!

2019年8月31日的点评
Pinkyanyanyoga
通过移动设备发表
有难度但很适合朋友一起玩

同朋友一齐放工去玩密室逃脱 虽然好用脑但系好好玩 今次拣左难度4星... 查看更多

2019年8月30日的点评
thatsaylaslife
香港
通过移动设备发表
阅读所有 145 条点评

香港及周边值得推荐的体验
2019年8月31日的点评 通过移动设备发表

场地布置精美,有多个主题密室选择!每个密室都系唔同嘅难度! 我就拣左中级难度嘅青木树海!
呢个密室啱我呢d怕黑嘅人玩!因为入去光线都充足!唔太惊吓!
当中遇到难题,职员都好细心咁协助及解答!要逃离密室真系考你嘅智慧!
整体黎讲十分好玩!!

感谢 Pinkyanyanyoga
2019年8月30日的点评 通过移动设备发表

同朋友一齐放工去玩密室逃脱
虽然好用脑但系好好玩
今次拣左难度4星 4个人都逃出失败
最后要工作人员入黎救我地走

感谢 thatsaylaslife
2019年8月28日的点评 通过移动设备发表

第一次系香港玩密室逃脱,就去咗LOST HK 系铜锣湾分店玩,我地拣咗level 2.5嘅密室。真系好好玩,设计精致,场景生动,同朋友都满载而归,十分推荐!LOST HK咁出名果然系有道理!真系好玩!

感谢 senka1128

可惜差最后一关先逃出到

感谢 littlepighly
2019年8月27日的点评 通过移动设备发表

有朋友黎过玩4/5既密室,
但最后系过晒时间都过吾到关。
然后我拣左3.5/5既密室玩,
不过听过朋友既分享同自己亲身经历过,
觉得大部分既密室都系差吾多玩法。
当然吾系话你过左最难既,其他就一定过到。
因为每个密室都有吾同既故事。
你代入故事,先会谂到当中既关联性,
谂到关联性之后,下一件事就系逻辑。
除此之外,合作性都好重要。
其实得两个人真系有少少难度。
下次真系要带多一两个朋友上黎帮拖
题外话,房外面既设施打卡一流

感谢 food_10ver