“麻麻都可以饮茶”
誉居的点评

誉居
香港排名第2,139 (共15,895家美食)
菜系: 中餐
周围地区: 西贡
周围地区: 西贡
2021年3月26日点评 通过移动设备发表

夜麻麻都可以饮茶

平时真喺好钟意饮茶,但疫情又怕人多,少饮咗好多,今日去开将军澳,朋友建议饮茶,个阵都已经晚上七点几,原来呢间「誉居」夜晚都有点心食,而且仲好大间,人唔多,都坐得舒服。

我地点咗好多点心,最开心喺有雷沙汤丸食,唔喺间间都有得食。叉烧包好松软,牛肉肠又香又滑。鲜虾烧卖皇,大大只虾肉好弹牙。奶黄包小朋友至爱

叫咗劲多野食,埋单$450
四大一小,价钱相当合理抵食。

誉居 (将军澳)
将军澳唐贤街9号PopCorn商场地下G01号舖

感谢 Lovecathcath

2019年11月16日点评

这间餐厅刚刚扩充了,早餐很抵食,可以选择粥再配点心,他们的粥底好好味,真材实料,肠粉亦非常滑,不过咸肉糭就没有太多材料。

感谢 KKKLAU
2019年9月14日点评 通过移动设备发表

餐牌变哂饮茶点心,食早餐叫咗皮蛋瘦肉粥同埋及第粥买油炸鬼加牛肉蒸肠粉,真系好咸,饮好多茶都搞唔掂!不过整体环境靓咗好多,我觉得只系一时失手,会再俾机会佢!

1  感谢 353ipi
2019年4月11日点评

食物好新鲜, 不但有粉面, 粥饭, 还有几款小炒, 商场内算比较迟关门. 晚上9点后有宵夜时段. 但油条就比较多油, 唔好吃~~烧味, 云吞都好好味.

感谢 Paely
2019年3月14日点评 通过移动设备发表

店舖位于将军澳Popcorn商场,早餐时段好易揾位,粥品都唔错,早餐孖宝拣了蠔豉牛肉粥配咸肉粽,粥底够绵带蠔豉肉香,牛肉嫩滑,羗葱提升鲜味。咸肉粽几足料,咸蛋黄够油香,糯米绿豆腍滑,份量相当足够。

感谢 lwmeat

查看过誉居的旅行者还看了

去过誉居吗? 请分享你的经验!