“价钱不普通, 水准普通以下”
曼克顿餐厅的点评

曼克顿餐厅
提供送餐服务
香港排名第2,574 (共15,535家美食)
菜系: 各国料理
周围地区: 观塘区
描述: Manhattan Grill & Bar 位於觀塘市中心,鄰近APM商塲。由觀塘港鐵站A2出口步行約5分鐘便可到達,是東九龍高格調而價錢合理的西餐廳,主打美國菜,各式各樣的醬汁都是自家秘製配方。
2016年9月4日点评

周年纪念, 系观塘返工, 见呢间又系AM伙伴餐厅, 地点近APM, 打算试下又可以储里数同庆祝。
讲服务, 侍应态度都算亲切, 不过食物水准, 同价钱就有偏差, 觉得唔值...
晚餐点左5样野, 无谂过凯撒沙律菜竟然唔多新鲜, 好干... 小食拼盘连鸡翼都有啲干, 其他更加唔好讲。海鲜饭啲饭有啲硬, 味道普通, 而个威灵顿牛要求5成熟, 切开有血水, 整到酥皮淋晒.. 件牛柳无咩牛味.. 反而系个RIB整得唔错, 唔干几JUICY。
总括餐厅地点系方便嘅, 不过唔好抱期望去食水准, 价钱亦唔平。

感谢 babiesasa

2016年7月20日点评

这个地方给人一种很浪漫的气氛!
那晚,我的未婚夫就在这样求婚的呢!
牛扒、甜品不错!
餐厅还送上我未婚夫预先准备的花呢!

感谢 bubu222
2016年6月16日点评

逢星期一至五午餐可以三送一,虽然每个餐大约HK$90-HK$120,但除返都系HK$100有找,而且仲有SALAD BAR、汤,而星期一至四甜品添,如果请同事生日食饭都可以嘅!

感谢 Companion808041
2016年6月11日点评 通过移动设备发表

这家西餐厅,环境有情调,侍应服务亲切,食物不错!
这里还有outdoor,天气不热时,晚餐应该几好格调!
今天先食一个tea set,包一杯coffee+pizza,coffe味道不错
再试buffalo wings, ,可惜不是我想吃的味道,当作普通炸鸡翅都可以!
生蠔很新鲜!
整体上都很满意,下次会再品尝其他食物!

感谢 cyppui
2016年5月29日点评

一开始 跟朋友 过来 食 便感到 这边十分岩情侣食饭 布置 浪漫 优雅
先上的 牛肝菌忌廉汤 味道好喝
凯撒沙律拌挪威三文鱼 亦很好食 鱼的肉感觉也 新鲜
香蒜榄油带子扁意粉 带子 煎得十分好食
强烈 推荐给情侣

1  感谢 calvin9856

查看过曼克顿餐厅的旅行者还看了

去过曼克顿餐厅吗? 请分享你的经验!