“无得输既日本菜”
TOKIO JOE的点评

TOKIO JOE
10/14周一
20:00
在线下单
香港排名第259 (共13,891家美食)
菜系: 日式料理
氛围类别: 团体用餐, 商务会议
用餐选择: 宵夜, 保护区
周围地区: 中环

估唔到LKF 会有间咁正既日本菜!我试既系OMAKASE,每碟都好新鲜!主要系刺身鲜甜好味!成晚无任何一款系令人失望!!!我仲以为系香港食唔返日本既味道!!!诚意推介!!我会再来ENCORE!

感谢 嘉龍 吳

2019年8月7日点评

餐厅好有气氛~微微熏黄好有日系居酒屋feel
食物方面~各款刺生新鲜非常~刺生彼连虾头都会炸比客人佐酒~酥脆
西京烧油润美味,龙虾乌冬既汤底十分浓郁,连摆碟亦不错!
连清酒都帮我地配埋^^有选择困难性都唔怕la !!!
有heart小店~

感谢 WSIO
2018年9月3日点评

进了这间吃日本菜的高级餐厅, 越夜越多人入座, 很受欢迎呢! 食物新鲜精致,鱼生、海胆、生蠔都十分鲜甜美味,非常好食,生蠔非常鲜甜、很推介!寿司亦很不错!

感谢 Fiona L
2018年8月28日点评

晚餐时段唔算多人,枱与枱之间又唔会太近,连餐具都系日本料!前菜枝豆,同蕃茄食完好开胃。但系如果多人又想夜晚食,最好早一至两日订枱,呢间铺头店员推介嘅食物都系真心好味嘅!

感谢 152maw
2018年6月7日点评

是夜去了兰桂芳吃晚餐, 进了这间吃日本菜的, 价钱一看都不便宜, 是高级餐厅, 不过越夜越多人入座, 很受欢迎呢! 点了刺身, 吞拿鱼沙律和日本酒等, 全部都新鲜好吃

感谢 HelloPrettyfly

查看过TOKIO JOE的旅行者还看了

去过TOKIO JOE吗? 请分享你的经验!