“午市自助餐”

Red Chimneys Restaurant
香港排名第2,560 (共15,901家美食)
周围地区: 佐敦/油麻地
周围地区: 佐敦/油麻地
2021年3月10日点评

今日好想食buffet,上网查过呢间lunch buffet 性价比高,价钱算平,一于试下。

生蠔都几新鲜有海水味。

冻虾好弹牙有鲜味唔错。

热盘好多选择,pizza几香口。

烧烤区嘅食物都唔错,最好食系鸡翼,烤得香脆可口。烤菠萝够juicy,好开胃。

鲍鱼鸡粥都好食,仲有油炸鬼可以送粥。

虾饺烧卖都几有水准。

甜品方面 , 葡挞好食,细细件一口刚刚好。

番薯糖水略嫌有点甜,但好重姜味,唔错。

豆腐花好滑溜。

蛋糕全部细细件,容易入口。

感谢 buniscat

2019年9月27日点评 通过移动设备发表

谂住食生蠔自助餐
就嚟到红烟窗试试
果然真系任食生蠔
开晒壳任拎唔嬲,虽然未至于只只都好肥美
但都几好味,食完都冇唔舒服
我都几迟入场,但拎咗半打之后佢都fill返(之后都系得我一个拎)
长脚蟹都几甜,三文鱼剌生都好甜好肥美
几位厨师态度都几好但侍应就麻麻。。。
寿司就整好晒雪起嘅
熟食选择唔多但系我食过几样都好味嘅
甜品整体都可以 仲有haagendaz雪糕任食
2115 Last order 2130就真系会嗌你交枱
7折加一都叫咁上下,食生蠔嘅真系要去吓

感谢 lamk524
2019年9月13日点评 通过移动设备发表

星期六,同班朋友到佐敦的恒丰酒店食个tea
期待已久的tea gathering
虽然是tea buffet, 但都有很多选择
有海鲜、刺身、寿司、沙律、热食、粉面、糖水、甜品、雪糕
一定满足到我们
虽然是星期六,不是很多人,可以轻松愉快的品尝
食了不少,好多都唔错
食物够热,又卫生
甜品种类多又吸引
最后食埋杯雪糕就大满足
性价比高的tea buffet

感谢 starfishyyy
2019年9月10日点评 通过移动设备发表

这间红烟窗餐厅的排名一直都不低,可能系位置上嘅优势,所以自助餐价钱比较合理。生蠔即叫即开,食物种类也很多呢!

感谢 JoyceW2056
2019年2月7日点评 通过移动设备发表

一直很想试红烟窗餐厅的自助餐,因为佢嘅价钱合理,不会太贵。另外佢有我最爱嘅生蠔,仲要即叫即开,真的不错。

感谢 JoyceW2056

查看过Red Chimneys Restaurant的旅行者还看了

去过Red Chimneys Restaurant吗? 请分享你的经验!