“德国猪手”

香港排名第3,740 (共13,409家美食)
周围地区: 元朗
周围地区: 元朗
2019年5月16日点评 通过移动设备发表

这间德国餐厅分店有几间,我之前也光顾过其他分店,这间元朗店是第一次食。他的猪手炸得外皮够脆,肉很嫩滑,抵赞!

感谢 JoyceW2056
写点评点评 (25)

2019年1月20日点评 通过移动设备发表

沿路揸车入嚟觉得附近好荒芜, 但系有个地段远距离已经见到有好多灯光, 望落好热闹、好有气氛咁。冇错就系呢间德国餐厅喇。 入面环境黑蚊蚊、气氛一流, 好有餐厅 + 酒吧嘅感觉。

今次因为有朋友生日,所以特登入嚟食。专登book咗枱要indoor,因为入面有live band可以一边食一边听歌仔。 仲有就系上蛋糕嘅时候,啲职员会围埋一齐唱生日歌。超正吖!!!!

德国肠拼盘: 一个拼盘可以试准唔同味嘅德国肠。 用铁板上外脆内软锁住肉汁。

咖哩鸡包: 呢个系必食推介!!!本以为平凡嘅包,因为索晒咖哩汁,超惹味、 包面脆卜卜。

德国猪手: 大只得劲夸张, 大件夹抵食。 味道咸咸地, 猪手肉又炆得好淋。

PS: 外面有空地泊车,但要另外收费。

__________

地址:元朗青山公路洪水桥段 (洪水桥轻铁站斜对面)

感谢 Man_Sze_Chung
2018年11月19日点评

食物是不过不失,服务真的普通,一大个停车场在餐厅外,食客泊车竟然要另外付费,不可思议。但一场去到了也没有办法,叫了德国咸猪手,香肠,面包,啤酒。

感谢 989maggiel
2018年8月13日点评

地点不方便,自驾前往要额外付30元泊车费,环境不错,食物美味,适合朋友聚会,猪手,薯条和一大桶的啤酒是我们 最喜欢的食物。

感谢 989maggiel
2018年5月28日点评 通过移动设备发表

坐低可以冇人Serve,要问攞Menu,问攞水。仲要你问佢佢觉得你烦。今日星期一又唔多人。D野食普通不过唔干净。个焗菜冇人提我话好热,我唔小心掂到辣亲手。我食完2个钟已经疴左一次Lu。仲有个Band唱D歌好老套。

感谢 xomcmug

查看过King Ludwig Beerhall Yuen Long Branch的旅行者还看了

中国香港
中国香港

去过King Ludwig Beerhall Yuen Long Branch吗? 请分享你的经验!