“不错的选择”
Teppan-Yakitori的点评

Teppan-Yakitori
香港排名第912 (共13,928家美食)
周围地区: 观塘区
周围地区: 观塘区
2019年8月11日点评

约了旧同事倾计讲事非, 近近地去APM, 都去过几次食LUNCH, 都唔错.

今次食了SET LUNCH - SUSHI +乌冬. 朋友食鱼生饭, 睇都知好新鲜. 好味!! 食完又冇味精感觉.

服务态度好, 又唔会赶你交位做几轮问题. 一定会再去.

感谢 Young P

2019年8月1日点评 通过移动设备发表

位于观塘创纪之城5楼,在港铁地铁站上,非常方便,店内售卖日本美食,有鱼生饭,有拉面乌冬寿司等。价钱大概是中上了,但是座位舒适,所以很多人帮衬呢。在午饭时候的观塘想找地方进午餐,这间是一个不错的选择。

感谢 ic7_2000
2019年6月20日点评

气氛及服务OK~

食物好一般,点了牛肉石头烧饭,没有饭焦,牛肉只有2-3片。
关西烧一品,可自选一款材料,但菜多于肉。
豚平关西烧,味道跟关西烧一品好像,而且过多酱汁。

不过串烧是不错的,牛舌多汁,翠肉瓜爽脆。

但饮料太差,点了一杯荔枝西柚SOUR,我以为自己在饮药水。

感谢 hychu
2019年2月16日点评

这次午饭时间去吃,午饭时间有多款套餐可以选择,价格一百块左右。寿司是做起
不错的,生鱼片感觉的新鲜的。

感谢 edwardkcs2000
2019年2月1日点评

作为观塘友, 好多次行过都见到呢间大排长龙, 而我又真系未食过.今日星期六一点半, 都系驳下要唔要等位..要等就算喇..
点知又冇乜人WOR!咁就试下有几劲要排到开哂巷先~

第一次黎, 装潢OK, 都有日本FEEL.唔系普通HEA下HEA 下就叫自己居酒屋.

朋友黎食过DINNER, 所以想食关西烧~

我地一个叫寿司SET, 一个叫刺身SET.
SUSHI SET 跟多个乌冬, 唔怕唔够食.

我个刺身SET 就好似会饿XDDDD

不过唔紧要, 我地有加到野, 朋友想试铁板烧, 同埋话哂都系呢度既重点食物黎,
都应该要试既.
食完之后就饱到一个点喇.

感谢 AlienVV

去过Teppan-Yakitori吗? 请分享你的经验!