“很好”
Oddies的点评

Oddies
香港排名第19 (共183家快餐小吃)
周围地区: 上环
周围地区: 上环
2019年9月1日点评

香港有几家分店,它的特色的手冲拉花咖啡是特色,不过我个人还是每次就点美式咖啡,再配一份简单的三明治或者沙拉,我觉得可以待一个很好的中午。人还是挺多的。

感谢 Rally01

2019年7月19日点评

点了THE MOB (S size)
份量都几多,两个人一起吃分量刚刚好, 鸡蛋仔是黑芝麻麻薯即叫即整, 热辣辣非常脆, 配上云呢拿冰淇淋(上层)+抹茶冰淇淋(下层), 味道不错

1  感谢 winnie7713967
2019年6月23日点评

鸡蛋仔加雪糕,想法几新款,食落又易接受。鸡蛋仔脆卜卜,同出面专卖鸡蛋仔的铺头有得比,雪糕亦很滑,只是价钱比较贵。

感谢 Emchem
2019年5月30日点评

间舖既装修都好文青,几靓。不过入面无开冷气,有啲热同焗,所以拎到野食之后都系出左门口坐住食舒服啲。鸡蛋仔拣左brownie chocolate,见到佢地既鸡蛋仔有好多特别既味。雪糕就拣左冧酒提子。佢地既鸡蛋仔真系好正,新鲜整起所以外脆内软,脆卜卜!仲要入面有足馅,有好多溶左既朱古力,正!整体黎讲味道真系好好味!

感谢 嘉龍 吳
2018年5月24日点评

鸡蛋仔成日食得多, 但夹雪糕就无鸡蛋仔咁多店有, 呢间的招牌特色就是鸡蛋仔夹雪糕, 卖相很吸引, 不过也很肥呢! 味道不错, 不过价钱真系贵左D

感谢 HelloPrettyfly

去过Oddies吗? 请分享你的经验!